Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Az ajtó melyik oldalára kell...

Az ajtó melyik oldalára kell tenni a vízeséses képet, hogy dőljön be a pénz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 21:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Értem. Arra szerettem volna kilyukadni, hogy valószínűleg fenges shui nélkül is elvégezted volna azokat a tanfolyamokat. Persze nem akarom cáfolni a 'játékod'. Ha ez hozza el a lelkibékéd, akkor számodra ez az út. Csak tudod engem mindig az zavar, hogy hova tesszük a határvonalat? Mi az amit még az életnek tudunk be, mi az amit már a hitünk vesz át? Az se jó, ha hitvilágunk mindent beborít, az sem, ha semmit, mivel akkor ugye nem is hiszünk. Nehéz itt megoldást találni. Könnyen önámításba csúszik át a dolog és csak egy erőt adó placebóként funkcionál, de ez állhat bármely hitre. Azt sem mondom, hogy nincs olyan, hogy pont ez elég és nem is kéne több. Nekem mindenesetre nem elég. Mondom ezt úgy, hogy nyitott vagyok a térrendezési fogásokra és térelméletekre. Energetika is érdekel, de nem vagyok hívő.
2012. júl. 14. 14:36
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem játék, életút. Az egyik következik a másikból, mivel ezoterikus tanfolyamokról van szó.

Nem hinni, tapasztalni :-)

2012. júl. 14. 19:19
 13/23 A kérdező kommentje:
OKSA-én csak úgy próbaként gondoltam-aztán ha jön a pénz jön,ha nem meg szép kép van a falon,jómagam a pénzcsinálás híve vagyok csak momentán nincs túl sok ötletem!!!!
2012. júl. 15. 21:53
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát csak tedd a gazdagság sarokba! (6-ik válaszom)

És dolgozz meg érte. :-)

Sok sikert!

2012. júl. 15. 23:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Oda tedd ahol a sok pénz van.
2012. júl. 16. 15:44
 16/23 mustafa33 ***** válasza:
ha a plafonra teszed, beáztat a szomszéd?
2012. júl. 18. 03:07
 17/23 Alex Mercer válasza:
Én nem tudom
2012. júl. 18. 17:18
 18/23 Tom Benko ***** válasza:
Tök mindegy, hová teszed, a feng-shui csak elmebeteg lakberendezők baromsága. Go, get a life!
2012. júl. 19. 09:06
 19/23 neska válasza:
Tök felesleges a vízeséses kép és az egész egy marhaság. Dolgozni kell és ha nem elég a pénz, akkor különmunkát kell keresni. Ennyi, ez a titok nyitja. A tanácsadó meg azzal keres nem is rosszul, hogy vízeséses képeket ad el, a hozzád hasonló hiszékenyeknek! :)
2012. júl. 19. 11:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem rakd az ajtó elé
2012. júl. 20. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!