Mire használjam a "feng shui candle" gyertyák?
Figyelt kérdés
szóval kaptam ajándékba ilyen gyertyákat, de nem igazán tudom mire kell használ, tudnátok neked segíteni?2010. dec. 21. 16:04
1/6 anonim válasza:
Áramszünet esetén tudsz velük világítani.
2/6 BlackSword válasza:
Tüzet tudsz róla venni a cigidhez, márha ég...
3/6 anonim válasza:
szard le magasról h feng shui vagy sem.ha érdekel a feng shui,akk nézz utána egy azzal kapcsolatos oldalon(pl.itt,nekem 5 perc volt megkeresni. [link] ),ha viszont fingod nincs a feng shuiról,egyszerűen pakold be a szekrénybe,és,mint az első hozzászóló mondta,világítasz,ha nincs áram.egyébként másra is lehet használni egy gyertyát...csak úgy megjegyzem...
4/6 anonim válasza:
Ha a lakás északkeleti pontján (anyagi zónában) meggyújtasz egyet, és 3m-ről rátolsz egy kanna benzint akkor 7 évig szerencséd lesz a pénzügyekben!
5/6 anonim válasza:
kitudod elégíteni vele magad sexualisan
6/6 anonim válasza:
Meggyújtod, meditálsz felette, elfújod. Hangulatgyertyaként is jól funkcionál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!