Hozott bárkinek közületek szerencsét feltartott ormányú elefánt szobor?
Figyelt kérdés
2024. máj. 11. 19:00
12/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a sors akarja így? Írj magadról privát. Rettenetesen kíváncsivá tett ez a nyilvános üzenetváltás.
2024. máj. 11. 20:50
13/18 anonim válasza:
Írtam.
Látod, talán most hozta el a várt szerencsét?! 😛
14/18 A kérdező kommentje:
Lehet. Én már válaszoltam is.
2024. máj. 11. 21:05
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2024. máj. 11. 22:17
17/18 anonim válasza:
Nekem egy szép nagy rajzom vagy mim van, talán batiknak hívják, mert egy nagy lepedőre van kasirzova a lelkem. Azért tudtam megvenni, mert van egy csomó pénzem és nem lett kevesebb az elefánt miatt. Szóval elég szerencsésnek érzem magam.
18/18 anonim válasza:
Először otthonra szereztem hetet. Aztán amikor a vállalkozásom bővült, minden nagyobb telephelyre, aminek volt irodája, oda is kigyűjtöttem a hetet. Nekem a vidám, trombitálós, felfelé ormányú elefántok beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Bár az is igaz, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy a vállalkozások sikeresek legyenek, szóval nem magától repült a sültgalamb a számba. Ezernyi dolgot intéztem, csináltam menet közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!