đ§Ti nektek bevĂĄlt-Ă© Richlik György Feng-Shui tanĂtĂĄsa? A hihetetlen magazinban olvastam rĂłla!đ§
Figyelt kérdés
fontosjan. 6. 21:44
1/3 anonim vĂĄlasza:
Betudod linkelni?
Vagy fotĂłzd le darabokban kepkuldes oldalra fel tudod rakni Ă©s a linket ide rakni.
Mert Ăgy senki nem fogja tudni.
2/3 anonim vĂĄlasza:
Richliket a hatam kozepere kivanom. A legjobb volt analizist tanulni tole. Semmit nem magyarazott, ott a vegeredmeny "ertitek? jo akkor kovetkezo", legtobbszor kapkod, ugy mintha azt akarna, hogy meg se ertsed, ne legyen idod lemasolni a tablarol amit irt, ja persze el is takarja mikozben ir, tehat ir es eltakarja amit irt, nem tudsz jegyzetelni.
Ezek szerint mar feng-shuit is tanit. Nem csodalom valahogy.
Azt az embert nem tudom ki hozta a vilagra, de az fix, hogy szuzen fogant az anyja, mert ilyet csak egyszer kapsz az eletben, es becsuld meg, tedd az eletedben arra a helyre, ahova... tartozik.
3/3 anonim vĂĄlasza:
đ§ Nos, nekem az a vđ§đ§đ§đ§đ§.... Ennyi. đ§
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!