Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lesz valaki démonimádó?

Miért lesz valaki démonimádó?

Figyelt kérdés
Vannak itt démonimádók? Miért lettetek azok? Mi hasznotok származik belőle?

2019. júl. 16. 16:06
1 2
 1/20 ******?! ***** válasza:
24%
Hobbiból. Minek kéne több okai lennie?
2019. júl. 16. 16:58
 2/20 A kérdező kommentje:
Gondoltam haszonszerzés vágyából.
2019. júl. 16. 17:05
 3/20 anonim ***** válasza:
27%
Démonok nem léteznek. A démon csak egy gondolat vagy érzés.
2019. júl. 16. 18:18
 4/20 A kérdező kommentje:
Ez így nem igaz. Én magam láttam már démonokat, ezért is tettem fel a kérdést, hogy miért akarná valaki imádni őket?
2019. júl. 16. 18:38
 5/20 anonim ***** válasza:
29%
# 3 -as, tudtad hogy akik ezt mondják, azoknak a 90%-a még sose próbált megidézni egyet, a maradék 10% meg rosszul csinálta? Te melyikbe tartozol? :) A kérdezőnek: bár én nem mondanám magam démonimádónak, de jól gondolod, hogy a legtöbben pénz és szerelem témákkal kapcsolatos kérésekkel fordulnak hozzájuk, vagy csak szimplán azért, hogy tanítsák őket, ugyanis rengeteget tudnak tanítani és segíteni a spirituális fejlődésedben.
2019. júl. 16. 18:38
 6/20 anonim ***** válasza:
19%
Ezt most komolyan írod! Nézesd meg magad orvossal!
2019. júl. 16. 18:40
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

1.A mai átlagos rutin életünkhöz képest misztikus és érdekes.

2.Hatalom, pénz, kívánság, tudás

3.Mert valaki nem az angyali oldalt szereti

2019. júl. 16. 18:59
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
# 6 -os, ha ez nekem szólt, akkor igen, a legkomolyabban. Sőt, rajtam kívül rengetegen vannak akik ugyanezt fogják neked mondani, mert mind megtapasztalták és egyiknek sincs baj a fejében, ahogy azt te gondolod, sőt mind rendkívül intelligens emberek. Az, hogy te a homokba dugod a fejed, vagy félsz és nem jársz utána kellőképp a témának, nem az én dolgom :)
2019. júl. 16. 19:11
 9/20 anonim ***** válasza:
46%

Azért láttad őket, mert az elméd elhitette veled, hogy ott vannak.

Mint mondtam, démonok nem léteznek, csak gondolatok, érzések formájában. A világ 100%-ban projekció. Bármit gondolsz, bármit érzel, bármit látsz, az csak az elméd kivetülése, semmi más.

2019. júl. 16. 19:18
 10/20 anonim ***** válasza:
65%
Mesélj már kérdező, mikor hogyan hol láttál démont? (Ezt teljesen őszinte kíváncsiságból kérdezem, nem bántásból.)
2019. júl. 16. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!