Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy a gonoszok...

Hogy lehet, hogy a gonoszok megùsszàk a karmàt?

Figyelt kérdés
Pl. Mengele. Mennyi szörnyűsèget tett, mègis hirtelen, szenvedès nèlkül halt meg, sok embert ismerek, akik semmi rosszat nem tettek, mègis hosszù betegsègben szenvednek, lassù, szenvedèssel mennek el? Hol itt az igazsàg, meg az Isten nem bottal ver, meg a karma majd utolèri bla blàk?
2019. júl. 4. 06:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

# 5

Létezik a karma.

2019. júl. 4. 13:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Értem. Úgy értelmeztem az előbb, hogy az ok-okozat elvet a karma alátámasztásaként írod
2019. júl. 4. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Bizonyítsd be.

2019. júl. 4. 14:48
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Tóba, te meg azt hogy nem létezik.
2019. júl. 4. 15:15
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

:D

A valami nem létezését nem kell bizonyítani. Azt kell bizonyítani, amiről azt állítod, hogy létezik.

2019. júl. 4. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Ha létezik a karma és a reinkarnáció, akkor Mengele bizonyára békaként született újjá, amit amerikai diákok biológia órán élve felboncoltak.
2019. júl. 4. 15:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Mengele és mindenki más is megkapja a tanulás lehetőségét. Van, hogy az egyes inkarnációkban “ felismeri” hogy nem véletlenül kapott olyan életsorsot, amit. Ha képes változni, inkarnációkon keresztül, de kijavíthatja- na persze ha van erre hajlandósága.

Mengeletől függetlenül írom, hogy lehet olyan híres orvos vagy gyógyító, aki mondjuk emberek százezreit mentette meg ....lehet , hogy jópár inkarnáció előtt tömeggyilkos volt. Nagyon ritka , de lehet; ez csak a lélek útjától függ.

Az is lehet, hogy semmit nem tanult az inkarnációkban

2019. júl. 4. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Mengele már rég halott, nem fog ő már semmit sem kapni.
2019. júl. 4. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Ja, és nem akarok ilyen spiituális genya lenni, de aki hosszasan szenved, beteg, mozgássérült stb. mind - mind előző életeiből hozott valamit , amiből tanulnia kell (ene). Ha elfogadja ezt, ha alázattal kezeli, a karma úgy vezeti, hogy a következő élete(i) jobbak legyenek. Csak igen, tudom, nehéz a “ most” ban a “majd” ra gondolni ..
2019. júl. 4. 16:13
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen kêrdéseknél.mindigvfelteszem magamban a kérdést,most ki szenved jobban,illetve kié a büntetés? Az enyém,vagy a szellemileg fogyatékos gyermekemé? Én tettem valami rosszat,ami miatt ápilnom kell egy életen át szegény kisfiam az,vagy ő? De ha ő,akkor szinte erről nem is tud.
2019. júl. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!