Mi történik az után ha betelefonálok egy asztro showba?
Figyelt kérdés
Itt pontosan a Tv2 asztro showjára gondolok. Miután telefonáltam szedhetnek le pénzt a telefon kártyámról vagy hívogatni fognak? Kultúrált és rendes válaszokat szeretnék. Köszönöm2019. jún. 28. 11:50
11/18 anonim válasza:
Ja általában mindig nem elég hogy "csak" drága velük beszélni, még közben csúnyán szopatnak is. Is kijön a sok 10 ezer plusz tartási díj plusz emelt hívás plusz ÁFA plusz élet. Ami remélem mondani sem kell hogy nagyon nem éri meg egy megjátszott f0sért...
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépén mindeki válaszát. Tudom, hogy az egész lehúzás, csak volt egy nagyon egyszerű rejtvény és annyira ideges lettem, hogy senki nem tudja kitalálni, hogy betelefonáltam alig volt 4 perces a beszélgetés, de ennek ellenére van egy félelem, hogy ez után hívogatni fognak
2019. jún. 28. 23:17
14/18 A kérdező kommentje:
Nem...megmondtam a helyes megfejtése egy diszpécsernek mire olyat szól hogy sajnos nem tud kapcsolni az élő adásba
2019. jún. 29. 07:57
15/18 anonim válasza:
Tudod mi a bibi a dologban, hogy ez az egész is egy agykontroll.
A magukat sprituálisnak nevezők, ezt nem veszik/vették észre?
A kérdés önmagaért beszél, eddig hol voltak?
16/18 anonim válasza:
Hát az jó, hogy nem tudott bekapcsolni. DE néhány perc elment ezzel és nekik nagyon megérte.
18/18 anonim válasza:
Hülyének nézik az embereket, pláne szegény időseket... Szivem szerint kitépném a tv. mögűl és addig ütném még ki nem verném belőlük ezt a sok hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!