Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésemnél jutott eszembe: https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__987..

A filmekben a földönkívülieket mindig sokkal fejlettebbnek ábrázolják nálunk technikailag, meg minden tekintetben. De mi van, ha valójában mi vagyunk fejlettebbek náluk, akár annyival, hogy ők most tartanak ott amit ni őskornak neveztünk?

2019. máj. 8. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Azért ábrázolják őket fejlettebbnek, mert ők jönnek ide... és nem mi oda..
2019. máj. 8. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Akik ide jönnek hozzánk, azok egyértelműen fejlettebbek. Hacsak nem az az eset áll fenn, hogy egy űrlényfaj, aki képes eljönni ide hozzánk, magával hoz egy fejletlenebb űrlényfajt. Ebben az esetben lehetséges az is, hogy az idehozott űrlényfaj még az embereknél is fejletlenebb.

Egyébként én is megnéznék egy olyan filmet, ahol az emberiség találkozik egy nála fejletlenebb űrlényfajjal.

2019. máj. 10. 11:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat és előre is a továbbiakat.

Az mondjuk igaz, hogy a legtöbb filmben ők jönnek hozzánk. De amúgy #2 vannak olyan filmek amiden emberek náluk fejlettebb űrlény fajjal találkoznak. Nem is kevés. De én inkább olyan filmet néznék amiben mi emberek jutunk el egy űrlények lakta bolygóra és ismerkednénk meg az ottaniakkal. És egyszer már csinálhatnának egy olyan filmet, amiben miután az asztronautáink rátalálnak egy lakott bolygóra és felfedezik rajta az ott lakó űrlényeket azt látják, hogy sokkal fejletlenebbek mint mi és a mijeink mutatnak nekik fejlettebb technikai dolgokat, meg minden. De ilyen jellegű filmmel még nem találkoztam... sajnos.

2019. máj. 14. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!