Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Élet a halál után?

Élet a halál után?

Figyelt kérdés

Lehet bolond vagyok, de minap belegondoltam abba, hogy semmi értelme az egész életnek, hiszen a végén ugyis egy dobozba végezzük a föld alatt. Már-már szinte depressziós leszek a tudattól, hogy nem vár ránk semmi, és minden hiába történik. Van itt valaki, akivel tudnék kicsit beszélgetni ezekről a dolgokról?

Köszönöm!

2019. máj. 3. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Én már meghaltam 10 évesen egy autóbalesetben és emlékszem, hogy visszaküldtek, mert dolgom van még itt a Földön. Az egész életemre hatással volt ez az élmény. Lehetetlen arról meggyőzni, hogy nincs élet a halál után. VAN! Örökké él a szellemünk.
2019. máj. 3. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Végleges megszűnés van sajnos. A tudomány már bizonyította."

A tudomány jelenleg még arra a jelenségre sem tud magyarázattal szolgálni, amikor klinikai halál állapotában lévő emberek egy része - lapos EEG görbével, vagyis kimutatható agytevékenység nélkül, illetve nem működő fizikai érzékszervekkel - nem csak azt képes elmondani utólag, amit a újjáélesztése folyamatáról "látott" és ""hallott, hanem esetenként azt is, ami ezzel egy időben a fizikai térben távolabb történt - akár a szomszéd helységben, akár pl. a több száz kilométerre tartózkodó családtagjaikkal.

Pont az ilyen jellegű, a betegek által klinikai körülmények között átélt halálközeli élmények kapcsán előforduló, és utólag szemtanúk által hitelesen visszaigazolt tapasztalatok miatt orvosok is egyre komolyabban vetik fel a testen kívüli tudat létezésének lehetőségét.

2019. máj. 4. 02:13
 13/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es a doboz az annyira lenyeges?

es te leszel ott orokke? Meddig marad meg a materiad? Es az te leszel?

vagyis te hogy is vegzed egy dobozban?

2019. máj. 4. 07:10
 14/14 anonim ***** válasza:
A béna bizonyítvánnyal törődjél! Mit foglalkozol olyasmivel, amire senki nem fog megnyugtató magyarázatot adni. Feltéve, hogy nem vagy teljesen agyalágyult...
2019. júl. 18. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!