Van itt valaki aki ért a vérfarkasokhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok ,
El kezdett érdekelni ez a téma es máshol is olvastam a gyakorin hogy
En verfarkas vagyok ha akarod segitek az atvaltozasban .
Stb es en is keresek valakit aki tudna segiteni nekem errol meselni vagy ha tenyleg van a gyakorin verfarkas ( amit nem hinnek ) .
Legyszi olyan irjon aki ert hozza .
2019. ápr. 3. 13:53
11/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Rosszul írtam.
Nem vérfarkas vagyok, hanem vérfarkas vadász. És ezért érdekelne hogy hol élsz.
12/13 anonim válasza:
tehát, teliholdkor ki kell állni az utca közepére, bugyira v alsógatyára öltözve, hogy az átváltozásnâl ne szakadjon el a ruhád. Vigyél magaddal 1 deci csirke vért (fontos) húzóra kell meginni. Terpeszbe álllsz, majd kezdj el torkod szakadtából ordítani, ahogy a farkasok, áúáú.Fordulj 3szor körbe, és kész.De vigyázz ha ezt megteszed minden hónapban 1szer vérfarkas leszel! Sok sikert!
13/13 anonim válasza:
Én Vérfarkas vagyok... Sajnos asszonynak tegnap még volt és belemártogattam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!