Mi történt a 2012es vilagvege hivokkel?
Annyian voltak itt akik nem trollkodasbol, halál komolyan gondolták, elhitték.
Hisznek egy újabb dátumban, vagy rajottek, hogy (alja) nép butitas volt?
Nem lett vége a világnak, mert megjelent a 2013-as maja naptár.
Akkor én egy tulelo vagyok? :)
Komolyan kérdem mi történt azokkal a válasz és kérdés adó emberekre, hogy most mit gondolnak erről az egészről 7 évvel később
2ik ezen felvihogtam 😀😂
De most komolyan... Legalább is próbáljuk meg hátha van még itt olyan aki fel jár azóta is
Utána néztem a lapos föld hívőknek..
Hát tényleg beteg egy világban élünk
A lapos föld elmélet nem újdonság.
A kérdésed viszont értelmetlen és sértő.
Soha nem volt szó vilagvegerol, a maják szerint sem, egyszerűen a sajtó okozta ezt a hisztériát, ezzel növelve a lapszamot.
A lényeg itt egy bizonyos szakasz lezárása és egy új kezdete, amely során egy új világban élünk, ezáltal a régi megszűnik és így a világ megszűnt létezni, ahogy azt eddig ismertük és keletkezett egy új.
Ez lényegében állandó, nem volt soha arról szó, hogy a föld felrobban vagy mit mondtak anno az emberek.
Paradigmaváltás viszont az amiről szó van és az is, állandó.
Ezért értelmetlen a kérdésed és olyan emberek után erdeklodsz, akiken csak egy jót akarsz nevetni, semmi mást.
Lépj tovább és hagyd békén az embereket.
Szerintük igenis volt világvége. Mind meghaltunk hatalmas apokaliptikus katasztrófák következtében, pusztán minderre nem emlékszünk már, mert a tudatunkat törölték.
" Az Y2K-nak nevezett világégés szerencsére nem történt meg, de a Mandela effektus konteós hívői másképp vélekednek erről. Szerintük 2000-ben világunk elpusztult és átkerültünk egy alternatív világba, ahol nagyjából minden ugyanolyan, mint addig volt, csak néhány dolog változott meg. Azok is alig észrevehetően. Sőt, 2012-ben is apokalipszis volt, és azóta is egyre furcsább a körülöttünk zajló világ. Leonardo Di Caprio Oscar-díjat nyert, Donald Trump elnök lett…"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!