Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem van a lakásban....

Szellem van a lakásban. Szellemírtót keresek fejér megyében, de nem találok. Tudnátok ajánlani valakit?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 1. 15:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Én távszellemirtó vagyok Borsodból, utalj át nekem 10 bitcoint és neten át elűzöm a szellemeket.
2019. ápr. 1. 15:24
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Én 3 bitcoinért is vállalom. És nem kell a helyszínen sem lennem, mint az első kóklernek !
2019. ápr. 1. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
A dílereddel beszélj, hogy ne adjon ilyen erős anyagot!
2019. ápr. 1. 16:06
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Én sem hiszek annyira ebben az egészben, de azt gondolom, hogy ha nem találsz "szellemírtót", akkor hívj egy papot. Pap, lelkész mindenhol van. Biztosan nyugodtabb lennél, ha elvégezne nálatok valamiféle szertartást.
2019. ápr. 1. 17:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Kérek pár év türelmet addig barátkozzatok össze. Végre lett egy célom az életben! Nem viccelek.
2019. ápr. 1. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
"Í"rtóra tavar az a hosszú í
2019. ápr. 1. 18:10
 7/14 anonim válasza:
100%
Először is saját magad ne kezdj semmilyen szelleműzésbe mert csak ronthatsz a helyzeten, csak feldühíted őt és ezzel magadnak okozol veszélyt és a melletted lévőkre. 2 dolgot kell tégy: 1. gyűjts bizonyítékot arra vonatkozólag, hogy szellemjárás vagy valamilyen paranormális jelenség zajlik a házadban, nem kell a pénztárcádba nyúlnod ehhez, elég ha mobiltelefonoddal vagy valamilyen kamerával felveszed az esetet. Elég képi, videó és hangformátum. Annak örülj ha szellem van a házadban mert ha démoni entitás lenne na akkor már tényleg nagyon nagy bajba volnál. 2. Ha mindenképpen meg akarsz szabadulni tőle, keresd fel a hozzád legközelebb eső papot, az összegyűjtött bizonyítékokat mutasd meg, és kérd meg hogy áldja meg a házadat, és téged, és békésen szólítsa fel a szellemet a távozásra. Miután a tisztítás megtörtént, és ha jól ment minden, akkor a szellem többé nem fog téged zavarni. Remélem tudtam valamelyest segíteni.
2019. ápr. 1. 18:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Milyen dolgokat tapasztaltál? Én hiszek ezekben a dolgokban..
2019. ápr. 1. 20:19
 9/14 A kérdező kommentje:
Elköltöztunk. Az 5 éves fiam kapta meg azt a szobát, ami a régebbi házrészhez tartozik. Mióta odaköltöztünk minden éjszaka pontban éjfélkor felkel, sír egy darabig a szobájában, utána úgy fut ki onnan, mint akit kergetnek. Mikor kérdezem tőle hogy mi baja, nem válaszol, csak sír tovább, nagyon remeg, a szíve meg majd kiugrik a helyéről. Semmit sem szól, csak sír folyamatosan. Egyik reggel úgy kelt, hogy a fején egy hosszú kékes-zöldes folt van, és valami karmolásnyom féleség. Megkérdeztem, hogy mi történt, azt mondta, hogy nekiment a falnak. Ilyen sebet nem hagy maga után a fal, maximum azt a hosszú csíkot... A fal alján pedig nincsen csempe, ami azt a "karmolást" hagyhatta volna. Egyszer pedig ki akart menni a hátsóajtón, minden ok nélkül. Éjjel sokszor történik az, hogy mintha a padláson huzkodnának végig valamit, ami csikorgó hangot ad és sokszor érzem azt, mintha figyelnének.
2019. ápr. 2. 19:27
 10/14 A kérdező kommentje:
És kérlek kíméljetek a hülye kommentektől..
2019. ápr. 2. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!