Szellem van a lakásban. Szellemírtót keresek fejér megyében, de nem találok. Tudnátok ajánlani valakit?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 15:21
1/14 anonim válasza:
Én távszellemirtó vagyok Borsodból, utalj át nekem 10 bitcoint és neten át elűzöm a szellemeket.
2/14 anonim válasza:
Én 3 bitcoinért is vállalom. És nem kell a helyszínen sem lennem, mint az első kóklernek !
3/14 anonim válasza:
A dílereddel beszélj, hogy ne adjon ilyen erős anyagot!
4/14 anonim válasza:
Én sem hiszek annyira ebben az egészben, de azt gondolom, hogy ha nem találsz "szellemírtót", akkor hívj egy papot. Pap, lelkész mindenhol van. Biztosan nyugodtabb lennél, ha elvégezne nálatok valamiféle szertartást.
5/14 anonim válasza:
Kérek pár év türelmet addig barátkozzatok össze. Végre lett egy célom az életben! Nem viccelek.
7/14 anonim válasza:
Először is saját magad ne kezdj semmilyen szelleműzésbe mert csak ronthatsz a helyzeten, csak feldühíted őt és ezzel magadnak okozol veszélyt és a melletted lévőkre. 2 dolgot kell tégy: 1. gyűjts bizonyítékot arra vonatkozólag, hogy szellemjárás vagy valamilyen paranormális jelenség zajlik a házadban, nem kell a pénztárcádba nyúlnod ehhez, elég ha mobiltelefonoddal vagy valamilyen kamerával felveszed az esetet. Elég képi, videó és hangformátum. Annak örülj ha szellem van a házadban mert ha démoni entitás lenne na akkor már tényleg nagyon nagy bajba volnál. 2. Ha mindenképpen meg akarsz szabadulni tőle, keresd fel a hozzád legközelebb eső papot, az összegyűjtött bizonyítékokat mutasd meg, és kérd meg hogy áldja meg a házadat, és téged, és békésen szólítsa fel a szellemet a távozásra. Miután a tisztítás megtörtént, és ha jól ment minden, akkor a szellem többé nem fog téged zavarni. Remélem tudtam valamelyest segíteni.
8/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Milyen dolgokat tapasztaltál? Én hiszek ezekben a dolgokban..
9/14 A kérdező kommentje:
Elköltöztunk. Az 5 éves fiam kapta meg azt a szobát, ami a régebbi házrészhez tartozik. Mióta odaköltöztünk minden éjszaka pontban éjfélkor felkel, sír egy darabig a szobájában, utána úgy fut ki onnan, mint akit kergetnek. Mikor kérdezem tőle hogy mi baja, nem válaszol, csak sír tovább, nagyon remeg, a szíve meg majd kiugrik a helyéről. Semmit sem szól, csak sír folyamatosan. Egyik reggel úgy kelt, hogy a fején egy hosszú kékes-zöldes folt van, és valami karmolásnyom féleség. Megkérdeztem, hogy mi történt, azt mondta, hogy nekiment a falnak. Ilyen sebet nem hagy maga után a fal, maximum azt a hosszú csíkot... A fal alján pedig nincsen csempe, ami azt a "karmolást" hagyhatta volna. Egyszer pedig ki akart menni a hátsóajtón, minden ok nélkül. Éjjel sokszor történik az, hogy mintha a padláson huzkodnának végig valamit, ami csikorgó hangot ad és sokszor érzem azt, mintha figyelnének.
2019. ápr. 2. 19:27
10/14 A kérdező kommentje:
És kérlek kíméljetek a hülye kommentektől..
2019. ápr. 2. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!