Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ember tud álmában inni? :D:O

Ember tud álmában inni? :D:O

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés, de komolyan gondolom...

ma este 1:30-kor lefeküdtem aludni. Egy "kis" idő múlva, arra lettem figyelmes, hogy szúnyog zümmög a fülembe.. Elzavartam, ránéztem az órára és 4:00 óra volt. Nem értem... Na mindegy, nem ez lenne a kérdésem lényege. Voltak itt vendégek, és maradt egy teljes rostos üdítő(s üveg). Mielőtt lefeküdtem, leittam belőle úgy 5 cm-t (azért mondom így, mert máshogy nem tudom...), és az ágyam mellé tettem. És 4-kor amikor "fölkeltem", épp, hogy maradt benne valami. Úgy 10 cm hiányzott. Ne nézzetek hülyének, de ember tud álmában inni? Ja, mellesleg 4-kor amikor fölkeltem nagyon dobogott a szívem, lüktetett a fülem és még levegőt is nehezebben vettem...

2010. júl. 4. 04:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Oké, tegyük fel, hogy úgy van...

De ki lenne az a hülye, aki feljönne az én szobámba, csak, hogy igyon?? Mintha nem lenne elég helyen.. És ahogy mondtam, én feküdtem le utoljára és keltem fel először..

Na mindegy..

2010. júl. 5. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Még enni is tud!

Engem a párom amikor nagyon fáradt voltam 24 óra szolgálat után és lefeküdtem aludni, addig gyömöszkölt, míg kivonszolt a konyhába, megetetett egy tányér paradicsomos káposztával, aztán visszafektetett.

És az egészből semmire sem emlékeztem csak reggel néztem hogy mik ezek a káposztadarabok a fogaim között meg mitől ilyen savanyú az egész szám!

2010. júl. 8. 18:04
 13/14 anonim válasza:
szerintem alvajáró vagy. azok szoktak ilyeneket csinálni..
2010. júl. 9. 11:51
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát alvajáró nem hiszem. De alvaülő az lehetxDD

Mivel az ágyam mellett volt az üveg:D

2010. júl. 9. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!