Ember tud álmában inni? :D:O
Tudom, hogy hülye kérdés, de komolyan gondolom...
ma este 1:30-kor lefeküdtem aludni. Egy "kis" idő múlva, arra lettem figyelmes, hogy szúnyog zümmög a fülembe.. Elzavartam, ránéztem az órára és 4:00 óra volt. Nem értem... Na mindegy, nem ez lenne a kérdésem lényege. Voltak itt vendégek, és maradt egy teljes rostos üdítő(s üveg). Mielőtt lefeküdtem, leittam belőle úgy 5 cm-t (azért mondom így, mert máshogy nem tudom...), és az ágyam mellé tettem. És 4-kor amikor "fölkeltem", épp, hogy maradt benne valami. Úgy 10 cm hiányzott. Ne nézzetek hülyének, de ember tud álmában inni? Ja, mellesleg 4-kor amikor fölkeltem nagyon dobogott a szívem, lüktetett a fülem és még levegőt is nehezebben vettem...
Oké, tegyük fel, hogy úgy van...
De ki lenne az a hülye, aki feljönne az én szobámba, csak, hogy igyon?? Mintha nem lenne elég helyen.. És ahogy mondtam, én feküdtem le utoljára és keltem fel először..
Na mindegy..
Még enni is tud!
Engem a párom amikor nagyon fáradt voltam 24 óra szolgálat után és lefeküdtem aludni, addig gyömöszkölt, míg kivonszolt a konyhába, megetetett egy tányér paradicsomos káposztával, aztán visszafektetett.
És az egészből semmire sem emlékeztem csak reggel néztem hogy mik ezek a káposztadarabok a fogaim között meg mitől ilyen savanyú az egész szám!
Hát alvajáró nem hiszem. De alvaülő az lehetxDD
Mivel az ágyam mellett volt az üveg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!