Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Úgy érzem mintha valami...

Úgy érzem mintha valami rontás vagy átok lenne rajtam, hogyan lehet ezen segíteni, megszüntetni?

Figyelt kérdés
Teljesen közömbös vagy az ezotériával és az okkult vagy paranormális dolgokkal kapcsolatban, de sorozatosan olyan mélypontokba kerül az életem, hogy elkezdett bennem megfogalmazódni az a gondolat, hogy valami átok vagy rontás miatt kerül folyton mélypontba és lehetetlen helyzetbe az életem. Sokat gondolkodtam rajta, hogy miért történhet ez velem, egy ilyen egy helyben toporgó állapotba érzem magam, sorozatosan veszítem el a munkahelyeimet és nincsenek igazi barátaim, csak felületes ismerősök akik csak úgy vannak és ismernek, amúgy teljesen közömbösek irántam és a sorsom iránt. Szóval egyedül vagyok és egyedül érzem magam és kicsit magam alatt vagyok most. Sokat gondolkoztam, hogy mi lenne a jó nekem, hogyan tudnék kijönni ebből és ezen segíteni, valamiért eddig nem sikerült. Úgy érzem mintha valami rontás vagy átok kötne gúzsba. Nem igazán találom a helyem és a helyes utat, hogy merre kellene elindulnom. Legvégső gondolatom az lett, hogy lehet, hogy valami rontás vagy átok van rajtam valami miatt ami a múltban történhetett. Talán valami olyat cselekedtem ami kiváltotta ezt. Próbáltam visszaemlékezni, de nem jöttem rá, hogy mi lehetett az ami kiválthatta. Szóval ez a helyzetem. Kösz a válaszokat.

2019. márc. 26. 19:05
 1/4 A kérdező kommentje:
*Teljesen közömbös vagyok az ezotériával és az okkult vagy paranormális dolgokkal kapcsolatban, de sorozatosan olyan mélypontokba kerül az életem, hogy elkezdett bennem megfogalmazódni az a gondolat, hogy valami átok vagy rontás miatt kerül folyton mélypontba és lehetetlen helyzetbe az életem...
2019. márc. 26. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Szia!

Az átok csak egy szó amit kitaláltunk valamire amit nem értünk. Ugyan ez van Istennel.

Sajnálom, hogy így érzel. Együttérzek veled de vannak a tudatnak mérgei. Inkább ez a valószinűbb. Olvass utánna a tudati mérgeknek. Lásd a jót is. Van, hogy nem kapjuk meg azt amire vágyunk. Sokkal jobbat kapunk de nem vesszük észre mert más az értékrendünk.

Nem vagy egyedül, a jó emberek soha sincsenek egyedül.

2019. márc. 26. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne feledd az ember csakis a saját elméjének rabja!Fel a fejjel!!!
2019. márc. 26. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Higgy a rajtad lévő rontás erejében - és uralkodik rajtad.

Tagadd meg a rontás létét - és ha van is, megszünik!

.

"Sokat gondolkoztam, hogy mi lenne a jó nekem"

Tehát magad sem tudod, mi lenne jó neked, de mégis hiányolod?

Nem rontás ez, hanem olyan életcél hiánya, ami megvalósulásáért magad is kűzdesz!

2019. márc. 27. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!