Aki olvasta a Titok c. könyvet, megváltozott az életed?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogy sikerült, és miben?2019. márc. 13. 11:26
1/6 anonim válasza:
Én a Titok könyvet kicsit túlspilázásnak gondolom, mert nem mindig és nem mindenben működhet efféle bevonzás. Amikor én évekkel ezelőtt olvastam, akkor kipróbáltam belőle egy szerelmi bevonzást. Látszólag tökéletesen működött és pontosan olyan személyt is kaptam életembe, viszont úgyszólván megmagyarázhatatlan módon 2 hét után neki nem működött. A probléma ott volt, hogy a 2 hét alatt folyamatosan találkozgattunk és én már belezúgtam. Hiába csak 2 hét volt, de az erős magamra-vonzás miatt sokáig bánkódtam rajta. Számomra így felért egy önrontással. Évekkel később találtam magamra spiritualitással és én tanácsként érdemesebbnek is tartom átjárni az egész spiritualitást.
3/6 anonim válasza:
Kedves első válaszoló, a könyvben azt írják és a filmben is elhangzik, hogy a " bevonzás" nem működik egyik napról a másikra, többnyire hónapok, évek kellenek. Neked mennyi idő kellett, hogy teljesüljön?
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem sikerült. Mindig volt valami, ami keresztbe jött.
5/6 anonim válasza:
Ami azt illeti, nekem szinte azonnal sikerült. Más dolog, hogy sok spirituális foglalkozó szerint nagyon nagy energiám van és így tudattalanul sikerült kihasználnom. De mivel valójában nem így vannak megírva a dolgok, ezért nem sikerülhet 100%-kal.
6/6 anonim válasza:
Amúgy azóta sem foglalkoztam vele. Valaki vetett nekem kártyát, hogy a Titok könyvvel csináltam és igazából nem volt megírva számomra a személy. Tehát úgyszólván bekavart az érzelmi életembe. Én utólag ezért nem csipázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!