Melyik durvább? Örökké élni, vagy nem élni örökké?
Figyelt kérdés
2019. márc. 11. 12:01
1/24 anonim válasza:
Erre most komoly választ vársz?
2/24 anonim válasza:
Ha van elfoglaltságod akkor megéri örökké élni
4/24 anonim válasza:
Kinek hogy, milyen feltételek mellett.
5/24 anonim válasza:
Szerintem örökké élni. Belegondolni, hogy mostantól bármi történik a világgal, én mindig itt leszek.
Ettől elviselhetőbb, hogy egyszer vége lesz, és nem fogom tudni, mi jön utána.
6/24 anonim válasza:
A durvább a valóság! Legkésőbb 50 év múlva már teljesen lementhető lesz adathordozóra az emberi agy, 100-200 év múlva pedig visszatölthető, az ügyfelek igényei szerint legyártott biológiai testbe, amit az akkori kor bioszámítógépeivel, szenzoraival turbóznak fel.
Mindez persze csak a szupergazdagoknak adatik meg, ezzel sokkal nagyobbá válik az emberej közti egyenlőtlenség, mint bármilyen korábbi korban.
7/24 anonim válasza:
Szerintem durva lehet örökké élni. Egyszer olvastam egy könyvet, ami olyan emberekről szólt, akik örökké élnek. Bármi szörnyűség történt velük, bármennyire unták már az életüket (nagyon sok mindent csináltak, mozgalmas életük volt, de kb. 600-1000 év után már mindenbe totál beleuntak) és nem volt lehetőségük meghalni. A sztori a jelenig játszódott, és még úgy is eléggé sz*rnak képzeltem a helyzetüket, aztán abba meg bele se gondoltam, amit itt az egyik válaszoló írt, hogy elég valószínű, hogy ennél jönnek majd rosszabb idők, ha más miatt nem, mondjuk a globális felmelegedés miatt, vagy ki tudja, mi jön még mondjuk 3000 év múlva, lehet, hogy az egész emberiség kihal egyszer, aztán itt maradok egyedül. Az örökkévalóságig... Én nem szeretnék örök életet.
8/24 anonim válasza:
#6. igen, kb. 50 évvel ezelőtt is azt hitték, hogy repülő autóink lesznek mára, aztán hol tartunk.....
9/24 anonim válasza:
A Földön borzalmas lehet az örök élet.
10/24 anonim válasza:
Megöregszünk, meghalunk. Ez így helyes! Így van rendjén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!