Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van ilyenkor?

Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
A pasimmal valami történt, pár napja nem akar beszélgetni, se találkozni és azt ismételgeti én találok jobb fiút nála, mert ő egy rossz ember és most neki problémája van...hagyjam magára. És a közösségi oldalán kitett egy képet, ami Baphomet szobrot ábrázol. A kérdésem csupán információ jellegű, és nem tudom mire vélni, és nem ítélkezésképpen tettem fel, de nem értem neki ezen mi tetszik?? Én nem találom ezt tetszőnek,sőt nekem taszító és ijesztő. Tudom ez a szobor mit ábrázol stb. Néha voltak fura dolgai, ő akkor sátánista lenne?
2019. márc. 10. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó kapcsolatban lehettek, ha tőlünk kérdezed. Egyébként tök mindegy, hogy egy jelkép mit jelent. Általában aki használja, annak saját baromságot.
2019. márc. 10. 23:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Húúúúúú,biztos rossz ember akkor tényleg.Menekülj!
2019. márc. 11. 02:01
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Rájott hogy homo lett
2019. márc. 12. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Igen,nagy valószinüsséggel sátánista lehet. Hát várj még egy kicsit,próbálj meg kommunikálni,és ha nem sikerül,akkor add fel ezt a kapcsolatot.
2019. márc. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!