Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy kell ingázni, hogy kell...

Hogy kell ingázni, hogy kell betanítani hogy igazat mondjon és arra lengjen amerre kell?

Figyelt kérdés
2019. febr. 17. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

Miért is használod az ingát, ha tudod, merre kell lengenie?

Hiszen ekkor tudod a kérdésedre a választ, amit az ingától vársz!

2019. febr. 17. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
14%

Sehol nem tanítják azt a test energetikai módszert amivel le tudod választani magad az ingáról.

Ha azt tudnád akkor egy sárgára kötött réz bigyó is jó lenne, ha felszentelnék rendesen.

De a felszentelést sem tanítják helyesen.

Láttam én már sok féle felszentelést, volt ahonnan kimentem röhögni.

2019. febr. 17. 20:09
 3/6 Krúdy Gyula ***** válasza:
38%

Kedves 4. válaszoló.

Sokkal szórakoztatóbb ha nem kifele mész röhögni, hanem befele viszel popcornt. Am egyetértek.

2019. febr. 20. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:
26%

Az ingázás egy szimpla csalás. Most lehet egy világ dőlt össze benned. De ahogy fentebb is írták, ha tudod hol kell lengenie, akkor lengesd ott, aztán kész...

Amúgy milyen az az inga felszentelés, ahol nem lehet röhögni?!

2019. febr. 21. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
Fizikai vagy matematikai inga?
2019. febr. 27. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Az inga nem fog tiszta választ adni.mint ahogy egyik ilyen cucc sem kérdésekre. Csak a saját vágyaid szerint adja a választ Sugárzások mérésére a pálcák jók. Többre egyik sem. Simán beleviszed a vágyaidat és aszerint leng.
2019. márc. 1. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!