Ma mentem optikába úton egy fekete macska jobb oldalról bal irányba átfutott, odaérve olvastam ajtón műszaki okok miatt zárva. Ez babona?
Azt jelenti hogy meg valahová.
10 éve van 2 fekete macskám, még élek.
Ez akkor babona ha hiszel benne, amúgy meg csak pech.
"Gyerek korba nyúlik vissza ez vagy meg van írva a sors."
Ezt meg nem értem. Mi nyúlik vissza gyerekkorba? A sorsunk meg kitudja meg van e írva, valaki hisz benne, valaki nem :)
Valószínűleg előbb be volt zárva, minthogy a macska átszaladt volna előtted. Egyébként attól még lehetett előjele annak is. Tebenned meg nem véletlenül mert fel, hogy lehet köze hozzá, akár jelezhette azt is.
Igen egyébként, ma nem kellett ottlenned. Lehet, hogy pl valaki olyannal találkoztál volna, akivel nem kellett volna; nagyon letérített volna az utadról, mert valami olyat mondott, vagy csinált volna; és akár 'Odaföntről vezérelve' így oldották meg. Hogy valami műszaki galiba legyen aznapra; és akkor nem megy oda aznap senki. Szóval te meg pont aznap mentél volna; tehát fontos volt, hogy te se juss be ma; tehát ez mindazokra vonatkozott, akik aznap bementek volna. Még lehetséges; hogy akár a dolgozókra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!