Ezt hogy gondoljátok, úgy mégis?
Kérem, a rovat neve ezotéria. Aki ide betéved, az valószínű érdekli egy-két dolog, amit magában foglal, vagy kérdezni/válaszolni szeretne.
Már megint tiszta röhej, hogy feljönnek ebbe a rovatba azok, akik csak fiká.zni tudnak!!
Ó, az érv: egyetemes ez az oldal, az nézegeti/válaszol rá, aki akar. Igen...csakhogy engem pl. nem érdekelnek az autók, így nyilván nem fogom elmondani a véleményem arról, hogy basszus a Fiat akkor is egy rakat kaki (most írtam valamit), ----nemde?!
Akinek nem inge...de sokan vagyunk , akik ÉRTELMES válaszokat várnánk, nem sárdobálást...
Zavar, hogy másnak más a véleménye?Vagy, hogy vannak még akik az eszükkel gondolkodnak és nem dőlnek be a hókuszpókoknak?
"Ó, az érv: egyetemes ez az oldal, az nézegeti/válaszol rá, aki akar. Igen.."
Megválaszoltad a kérdésed.Mindenkinek ugyanannyi joga van itt irogatni,mindenki elmondhatja a véleményét.Ha nem tetszik ez van.HA valaki nevetségesnek tünteti fel az ezotériát és ez a kommentjeiben is meglátszik ez van.Amíg nem sérti az oldal szabályzatát,addig mindenki azt ír,amit akar.Szerinted a politikában mi van?Valakik ilyen pártiak,valakik olyan pártiak, és ott azért van amikor sokkal durvábban esnek egymásnek a két tábor szimpatizánsai.
"Nem kell foglalkozni"....ja.
De szerintem gáz, ha vki vár értelme választ és hü.lyeségeket olvas helyette.
Van 18 másik rovat, miért itt kell "csellengeni"??
Én pl röhögni járok ide... Esküszöm a múltkor teljesen depis voltam, feljöttem ide, és látva egy-két "mit jelent az álmom?", "lehet szellemek voltak..." kérdést... Egyből jó kedvem lett... Sajnálatos, hogy sokakat még át tudnak verni, sokaknak kihasználják a gyengeségeit az ilyen csaló sarlatánok, mert bizonyos része az ezoterikának megfigyelésen alapszik, de mint a szellemidézés, a jövőbelátás, azu álmok megfejtetése másokkal, vagy ez a horoszkóp mint személyiségformáló butaság a világvége, mind, mind csak a pénzszerzést és a pánikkeltést szolgálja...
Feltehetőleg vannak értelmes élőlények rajtunk kívül a világmindenségben, de őket sem az ezoterikusok fogják észlelni, hanem elsősorban a NASA szakemberei, akik nem sarlatánok, hanem képzett szakemberek a megfelelő műszerekkel és képzettséggel... Noha még nincs kézzel fogható bizonyítékunk a létükre, de a feltételezés, hogy nem vagyunk egyedül a több, mint valószínű kategóriába esik...
És hogy miért ír ide mindenféle ember... Végtére is ez minden topik örökös problémája, és nem csak itt, hanem tényleg mindegyiknek... Mert oda ír mindenk ahová akar...
Van 18 másik rovat, miért itt kell "csellengeni"??
Jártál már más topikban, úgy őszintén? Ha ilyet írsz, akkor valószínleg nem. Beszólogatók mindenhol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!