Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudtad függetleníteni...

Hogyan tudtad függetleníteni magad a kollektív tudat befolyásaitól?

Figyelt kérdés
Minden megoldás érdekel.
2019. febr. 3. 13:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Engem elrejtettek, de egyébként olyan vagyok, mint egy vírus. Ellenszer ilyenkor már nincs.
2019. febr. 3. 15:11
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi. Remélem, értem a válaszod.

Mások, más meglátosokkal?

2019. febr. 3. 15:12
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Mi a fene az a kollektív tudat? Nem létezik ilyen Én csak a saját tudatomról tudok.
2019. febr. 3. 17:14
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásodat! Természetesen a kérdés azoknak szólt, akik tudják, mit jelent a kollektív tudat kifejezés.
2019. febr. 3. 17:17
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Jaj, kérdező, szerinted nem tudom, mit értesz kollektív tudat alatt? :)

Értem én, de ilyen nem létezik, tudatom csak nekem van, a kollektív tudat csak egy mentális képzet, ahová minden szart átlapátolhatnék, ha nem akarok vele foglakozni, de ez is csak az én tudatomban van, nem?

2019. febr. 3. 17:23
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

# 5

Ezek szerint nem vagy vele tisztában, hogy ahogy a kollektív tudattalan, úgy a kollektív tudat is létezik - és még csak nem is ezoterikus fogalom, hanem egy, a pszichológiában régóta ismert és használt kifejezés.

(Azzal nyilván nincsen semmi gond, hogy te nem ismered, de attól még létezik.)

2019. febr. 3. 17:29
 7/15 A kérdező kommentje:

Kedves Hozzászóló!

Ha szerinted nem létezik a kollektív tudat, akkor a kérdés nem neked szólt. Hogy is lehetne értelmesen válaszolni arra a kérdésre, hogy "Hogyan tudtad függetleníteni magad egy nemlétező dologtól?" Ugye?

Mások meglátásai viszont érdekelnének. Továbbra is figyelem a kérdést.

2019. febr. 3. 17:29
 8/15 A kérdező kommentje:
Kedves hatodik válasz adója, te hogy függetlenítetted magad a kollektív tudattól?
2019. febr. 3. 17:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan kérded, egyszerűen..., tudatosan követtem a saját énem.

De egyébként amit írsz, nincs. Ha egy valamin belül létezel, nem tudod abszolút függetleníteni magad tőle.

Csak a függetlenedés folyamata van, abszolút függetlenség még jézus szintjén sincs, pedig ő közelebb volt az olyan léthez, akihez test sem kell.

2019. febr. 3. 18:12
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, Red Vixen.

Valaki más, a fentiektől eltérő meglátásokkal?

2019. febr. 3. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!