Nem tudom. De az biztos, hogy én már sohasem akarok.
De persze mindenkinek más tapasztalatai vannak az ilyen dolgokkal kapcsolatban.
Én nagyon ragaszkodó és hálás típus vagyok. Míg az eddigi segítőim...Hát legalább segítettek valamelyest.
2019. jan. 20. 20:51
13/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
Egyedül is haladhatsz előre az önmegismerés útján, az élet (Isten, intelligens energia, - ki hogyan nevezi) pedig mindig segít majd abban, hogy a fejlődésedhez fontos, bölcs gondolatok valami módon megtaláljanak téged.
Talán, az interneten böngészve botlasz majd beléjük egy előadás keretein belül, vagy egy olyan idegen ajándékoz meg vele, aki csak egy hajszállal jár előtted az úton.
Később már annyira megerősödik a kapcsolatod a legfelsőbb éneddel, hogy közvetlen módon (tulajdonképpen önmagadtól) kapod majd meg a szükséges tanításokat.
2019. jan. 21. 06:14
14/17 kreténpali válasza:
Vannak az önerőből megvilágosodott Buddhák is. Ha kemény vagy, akkor nem keresel mestert.
2019. jan. 21. 09:18
15/17 anonim válasza:
Nagyon kemény ez az út. Olyan dolgokkal találkozhatsz az utad során, amire nem számítol. Sok a kerülő, és a szenvedés. Tudod, miről szól ez? Önmegsemmisítésről. A személyed, az egód lebontásáról. A végén az fog eltűnni, aki fejlődni akar benned. Ez nehéz, de ha van egy olyan vezetőd, aki már keresztül ment ezeken, valamivel könnyebb. Én ismerek egy nagyon radikálisat, ha komolyan gondolod.
2019. ápr. 23. 19:06
16/17 anonim válasza:
Fontos hogy legyen egy élő mestervonala az irányzatnak, amit gyakorolsz. Önerőből, gyakorló társak nélkül (legalább néha), elképesztően lassú és nehéz lehet fejlődni. Lesznek mindig új különös élmények, és nem fogod tudni melyik valós irány, mi az időpocsékolás, ès le lehet ragadni csalóka víziókban.
Amikor pedig már magasabb szintekre érsz, további különös buktatók vannak.
Gondolom...🙂
2020. okt. 28. 19:48
17/17 anonim válasza:
Gyenge embereknek való mester. Sőt, aki ebből még iskolát is végzett, az még jobban gyenge ember. Van ebből diploma is, kész vicc az egész, mióta kell ehhez iskola? Buddha, Krisna, Jézus iskolát végeztek? Hát, marhára nem! Igazából ez is a rendszer és az elnyomás célja, hogy te másnál keres, nem önmagadban, mástól várod a segítséget és nem segítesz saját magadon. Mit jelent a padlóról felállni és fejleszteni önmagunkat? Pl én nagyon keményen pánikbeteg és depressziós voltam, nem érdekelt semmi, majd 3 évem ment rá, hogy felálljak és újra kezdjem, de sikerült, semmi sem lehetetlen, egyébként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!