Mi mindent teszel a következő inkarnációd megfelelő élhetősége érdekében?
Mit gondolsz, jelenlegi cselekedeteidet extrapolálva mi lesz a tartalma és fő mottója a következő újratestesülésednek?
Mivel javítod a holnap esélyeit már ma?
(Nem pontozok le senkit, az anyagba ragadt nihilistákat sem.)
Mivel megoldani nem tudom jelenleg az életem, mert a saját szokásaim követése zsákutcába vezetett - ezért az a legjobb ha most megállok amíg tudok.., és nem csinálok semmit.
A meditáció gyakorlása számomra jelenleg a legfontosabb (vagy inkább az a szokás hogy rendszeresen gyakorlok) mert ha ezt továbbviszem, akkor talán majd "legközelebb,, is rájövök a dolgok működésére.., mielőtt teljesen tehetetlenné válok a következő életemben is.
Igazából, annak ellenére, hogy hiszek a szamszárikus reinkarnációs körforgásban, de a jelenre koncentrálok, illetve jelen életem közeljövőjére.
Amíg a jelen nincs rendben, addig hiába is akarnám átlépni a sor lépcsőfokait, csak káoszt gyártanék.
Amúgy igyekszem korrekten, negatív karmagyártás nélkül élni.
Kedves KALAP ÚR, választ fogok adni neked nem is sokára.
Többek hozzászólását is várom.
Köszi!
Folyamatosan figyelem a kérdést.
Semmit. Nem tudom. Semmivel.
Nincs kanál.
Addig is megyek, elmosom a tálam.
Kedves KALAP ÚR,
tanulmányozom a törvényeket:
-karma,
-dharma,
-szeretet törvénye
-és egyéb törvényeket.
Igyekszem keresni a "kijáratokat", igyekszem tisztítani magam és visszatekintve is vállalható életet élek. Nem merülök bele a világba túlságosan, és nem veszem túl komolyan magam. Röviden ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!