Hogyan tudom kideríteni, hogy ki az őranygalom, vagy hogy milyen is ő?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni. Valamiért nyugodtabb lennék, ha tudnám.2018. dec. 22. 06:59
2/6 anonim válasza:
Ne akarjad tudni!
Az őrangyal feladata, hogy háttérből, sokszor akaratod ellenére (ez az, amikor erős elhatározással megtenni akarsz valamit, ám nem sikerül/elmarad, majd kénytelen vagy azt mondani: "de jó, hogy nem tervem szerint sikerült!").
Ha felfedné magát, "ismeretségi alapon" befolyásolhatóvá válna.
Az őrangyal olyan, mint az 'ismeretlen jótevő'.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt! :)
2018. dec. 22. 08:32
4/6 anonim válasza:
A személyiségüket felesleges tudni. Elég legyen annyi, hogy számodra elképzelhetetlenül bölcsek és szeretnek téged.
5/6 anonim válasza:
És ha megtudod hogy Azékiel Jeromosnak hívják akkor mi lesz?
6/6 anonim válasza:
Én el szoktam képzelni az őrangyalomat.
Emberi, női alak, kék ruhában.Szép.
Amikor valami bánt gondolatban elmegyek egy helyre, leülök egy padra, ő mellettem ül és átölel.És tudom, hogy tudja a gondolataimat, és segít megoldani.
Nem konkrétan, inkább sugallatokkal.
Amúgy is mikor kérek, nem konkrét dolgot kérek, hanem ötletet, utat ami a megvalósítás felé visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!