Halálunk után a végtelen semmibe kerülünk?
Ezt csak úgy tudom elképzelni hogy a semmi végtelent érzek.Mivel nálam soha nem volt olyan hogy aludjak de ne álmodjak semmit.Mivel ilyen nálam még nem fordult elő akkor honnan kéne tudnom mi??
Halálunk után biztosan nem a végtelen semmibe kerülünk.
A végtelen semmi ugyanis üres, ha mi ott lennénk, már nem a 'végtelen semmi' lenne, hanem a túlvilág.
.
Halálunk után "az örökös sötét semmi van szerintem".
Tévedés. A 'sötét"-hez tudat is kell!
"Úgy értem hogy nem látunk semmit,nem érzünk semmit és ez a semmi érzet örökké tart."
"Ezt csak úgy tudom elképzelni hogy a semmi végtelent érzek."
Kedves kérdező.
- Hogy érzékeled a semmit vagy bármit, amikor már semmi nincs ami érzékelhetne??
- Ha meg semmi nincs ami érzékelhetne, akkor meg nem mindegy?
- Megkérdezném azokat, akik szinte megfellebbezhetetlenüL kijelentik, hogy mi van a halál után: ESZETEKNÉL VAGYTOK??
- Nem tudjátok! Mert nem is tudhatjátok!
- Nem voltatok ott! Ti éltek!......Éltek?
- Legfeljebb olvastatok róla.
- Annak idején, én is olvastam jópár halottaskönyvet, de soha eszembe nem jutna, hogy úgy nyilatkozzak a halálról, mintha tudnám, hogy az milyen.
- A számomra legkedvesebb személy, az anyám, most halt meg augusztusban. Én ápoltam az utolsó pillanatokig.
- De csak az élet elmúlását, elfogyását érzékeltem. A halálról semmit nem tudok.
- Az határozottan arrogancia, amikor felsőbbrendüsége tudatában valaki nyugtatgatja a kérdezőt, hogy meghalsz ugyan de nem semmisülsz meg.
-Hát persze, ne szärj be qrva ritkán halunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!