Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halálunk után a végtelen...

Halálunk után a végtelen semmibe kerülünk?

Figyelt kérdés
Én így gondolom és több jel is erre utal.Az élet csak egy múlandó dolog utána az örökös sötét semmi van szerintem.Túl jó lenne ha tényleg lenne folytatás.

#halál #Sötét semmi
2018. nov. 21. 15:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy a semmi érzetet sem érzed. Nem érzel semmit, olyan lesz mintha elaludnál álmok nélkül. Örökre. Nem lesz tudatod, érzéked. Ne parázz!
2018. nov. 21. 18:11
 12/28 A kérdező kommentje:

Ezt csak úgy tudom elképzelni hogy a semmi végtelent érzek.Mivel nálam soha nem volt olyan hogy aludjak de ne álmodjak semmit.Mivel ilyen nálam még nem fordult elő akkor honnan kéne tudnom mi??

2018. nov. 21. 18:17
 13/28 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk ha altattak volna műtét közben, tudnád miről beszélek. Hirtelen a sötétségben zuhansz, álmok nélkül, nem tudsz semmiről. S a halálnál úgy is maradsz.
2018. nov. 21. 18:21
 14/28 anonim ***** válasza:
52%
De még egyszer, ne tojd össze magad! Nem te leszel az első aki így jár!
2018. nov. 21. 18:22
 15/28 anonim ***** válasza:
64%

Halálunk után biztosan nem a végtelen semmibe kerülünk.

A végtelen semmi ugyanis üres, ha mi ott lennénk, már nem a 'végtelen semmi' lenne, hanem a túlvilág.

.

Halálunk után "az örökös sötét semmi van szerintem".

Tévedés. A 'sötét"-hez tudat is kell!

2018. nov. 21. 22:25
 16/28 anonim ***** válasza:
34%
A sötét úgy sötét, hogy elsötétedik előtted a világ, utána te már nem látsz semmit. S nem tudsz semmit, nem létezel, nem gondolkodsz, nem érzel. Game over.
2018. nov. 21. 22:34
 17/28 anonim ***** válasza:
24%
Minden alvás előtt hallom a sikításukat és őrjöngésüket a bűnösöknek, könyörögnek a halálért.
2018. nov. 21. 23:48
 18/28 anonim ***** válasza:
45%
nincs utána semmi, megszűnik a tudatod. semmilyen végtelenséget vagy ürességet vagy akármit nem fogsz érezni. nem fogsz érezni semmit mert létezni sem fogsz. ilyen egyszerű.
2018. nov. 22. 11:25
 19/28 anonim ***** válasza:
Én Bert Hellingernek hiszek, esetleg olvass rá.
2018. nov. 22. 18:06
 20/28 Skywinner ***** válasza:

"Úgy értem hogy nem látunk semmit,nem érzünk semmit és ez a semmi érzet örökké tart."

"Ezt csak úgy tudom elképzelni hogy a semmi végtelent érzek."

Kedves kérdező.

- Hogy érzékeled a semmit vagy bármit, amikor már semmi nincs ami érzékelhetne??

- Ha meg semmi nincs ami érzékelhetne, akkor meg nem mindegy?

- Megkérdezném azokat, akik szinte megfellebbezhetetlenüL kijelentik, hogy mi van a halál után: ESZETEKNÉL VAGYTOK??

- Nem tudjátok! Mert nem is tudhatjátok!

- Nem voltatok ott! Ti éltek!......Éltek?

- Legfeljebb olvastatok róla.

- Annak idején, én is olvastam jópár halottaskönyvet, de soha eszembe nem jutna, hogy úgy nyilatkozzak a halálról, mintha tudnám, hogy az milyen.

- A számomra legkedvesebb személy, az anyám, most halt meg augusztusban. Én ápoltam az utolsó pillanatokig.

- De csak az élet elmúlását, elfogyását érzékeltem. A halálról semmit nem tudok.

- Az határozottan arrogancia, amikor felsőbbrendüsége tudatában valaki nyugtatgatja a kérdezőt, hogy meghalsz ugyan de nem semmisülsz meg.

-Hát persze, ne szärj be qrva ritkán halunk meg.

2018. nov. 22. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!