Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg lehet tanulni valahogy...

Meg lehet tanulni valahogy varázsolni?

Figyelt kérdés

2018. nov. 21. 12:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Meg.
2018. nov. 21. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szemfényvesztésre gondolsz, azt igen.
2018. nov. 21. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaja. Én 4 éve űzöm. Bár... A szakmám nem mágus, hanem informatikus. Remélem így is rendben van.
2018. nov. 21. 15:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja. Az én írásom pl. elvarázsolták innen.
2018. nov. 21. 15:57
 5/11 anonim ***** válasza:
neked nem.
2018. nov. 21. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Trükközni, csalni, bűvészkedni meg, igazából varázsolni nem.
2018. nov. 22. 08:42
 7/11 anonim ***** válasza:
léteznek energiatechnikák, kezdd talán azokkal
2018. nov. 22. 18:07
 8/11 anonim válasza:

Minél boszorkányosabb képességekkel rendelkezel, annál nagyobb valószínűséggel leszel képes a varászlás művészetét elsajátítani.

Engem pl. egy boszorkány úgy elvarázsolt, hogy képtelen vagyok kikerülni a bűvköréből.

Így jártam, de már nem is bánom!

2018. nov. 27. 07:01
 9/11 kriszpo ***** válasza:

Persze. Attól függ mit szeretnél. Általánosságban 3 dolog kell hozzá: tudás, eszköz, alapanyag.

Pl.: ha tudsz főzni (tudás), rendelkezésre állnak az eszközök (konyhai felszerelés) és az alapanyagok (hús, hagyma, pirospaprika, stb...) akkor abból nagyon jó kis pörköltet lehet varázsolni.

Egy másik példa: mosógéppel és mosószerrel tisztává tudod varázsolni a koszos ruhákat.

Na, de komolyra fordítva a szót: ha komolyan akarsz varázsolni, akkor javaslom csatlakozz az ezo tv-hez, ott majd megtanítanak mindenféle mágiára.

Ha viszont azt szeretnéd, hogy téged varázsoljanak el, akkor javaslom a hit gyülekezetét és a különböző pénznyelő szektákat. A hatás nem marad el.

Ha viszont ezek közül egyik sem nyerte el a tetszésed, akkor javaslom, hogy keresd fel a Roxfort-i varázslóiskolát, de előtte nézd meg az összes Harry Potter filmet!

Remélem, tudtam segíteni. Jó varázslást!

2018. nov. 27. 08:06
 10/11 anonim válasza:

Természetesen meg lehet. Engem kis korom óta érdekel a dolog. És azóta próbálkozom is. A Harry Potter regények is csak lelkesítőleg hatottak rám. És hatalmas kitartással, és hittel csodákra vagyok képes. Ma már napi szinten varázsolok. Persze annyira látványos dologok, mint a tűz gyújtás, vagy a tárgyak repterése még nem megy. (Pedig érzem hogy elérhető.) De így is hihetetlen dolgokat művelek.

Tanácsom, hogy ne add fel, Bízz benne, és próbálkozz. És hidd el menni fog. És óvatosan, mivel próbálkozol, mert előbb utóbb sikerülni fog, és akkor nem érhet felkészületlenül.

2018. nov. 27. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!