Pároknak milyen ásványokat érdemes hordani?
A páromnak nemsokára itt a születésnapja és szeretnék neki egy ásványokból készült karkötőt adni.
Eszembe jutott az is,hogy lehet vannak olyan kövek,amik ha együttesen viseli két fél,akkor harmónikusabb,jobb,kiegyensúlyozottabb kapcsolatuk lesz.
nem egy ásványtól lesz harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb a kapcsolatotok.
Azt scak kommunikációval, intimitással, kapcsolódódással lehet fokozni.
Inkább olyat adj a párodnak ami kapcsolódik a hobbijához. Ha nincs hobbija akkor se vegyél neki zoknit. Azzal ki lehet kergetni bárkit a világból!
Én zokninak is örülnék ajándéknak.
Ásványokkal kapcsolatban: Ne olyat keress amivel egymáshoz közelebb kerültök, hanem külön-külön olyat ami őt is, és téged is közelebb visz önmagatokhoz. Lehet 2 különböző mindkettőtöknek. Egy kapcsolat köteléke összefügg a benne élő felek személyes harmóniájával önmagukkal. Minél stabilabb 2 ember a köztük lévő kapcsolat is úgy erősödhet. Kommunikáció, érzelem, őszinteség persze elengedhetetlen.
Tudom ajándékba szeretnéd neki, én mégis azt javasolnám, hogy hozd úgy össze, hogy egy szimpatikus ásványt Ő válasszon ki önmagának. Más embernek ásványt választani hidd el nem annyira egyszerű. Azért sok sikert.
Én a helyedben itt néznék neki valamit:
"Pároknak milyen ásványokat érdemes hordani?"
Leginkább érceket ajánlanék. Ha nemrég vagytok együtt akkor inkább fehér színűt, ha régebben, akkor inkább sárgábbat. Főleg a jól működő kapcsolatokat tudja tovább harmonizálni például egy arany gyűrű vagy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!