Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől van ez? Ez normális?

Mitől van ez? Ez normális?

Figyelt kérdés
Pár embernél van egy rossz érzésem mikor elmegy mellettem és a tekintetük is olyan más. Aztán nem rég a buszon melletem ült egy nő aki valószínűleg munkából jött haza, látszódott rajta hogy nincs jól hogy megvan terhelve és mikor hozzá értem hirtelen elkezdett fájni a hátam, a kezem a lábam mintha az ő fájdalmait éltem volna át. Volt már rá példa hogy annyi rossz megérzést éreztem hogy elkezdtem szédülni... Valószínűleg hülyeség az egész de kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok

2018. okt. 22. 21:53
 1/4 anonim válasza:
59%
te ilyen support karakter lennél aki a saját hpjából healel
2018. okt. 23. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy annyira érzékeny vagy, hogy más auróját is érzékeled, így átveszed a problémáját.
2018. okt. 23. 05:13
 3/4 anonim ***** válasza:
22%

"Valószínűleg hülyeség az egész"

Nem, nem 'valószínűleg', hanem biztosan!

2018. okt. 23. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Hiperérzékeny vagy és empata. Könnyen átveszed mások rezgéseit. Léteznek erre a problémára védekező mechanizmusok. Keress rá a neten és találsz bőven.
2018. okt. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!