Mitől van ez? Ez normális?
Figyelt kérdés
Pár embernél van egy rossz érzésem mikor elmegy mellettem és a tekintetük is olyan más. Aztán nem rég a buszon melletem ült egy nő aki valószínűleg munkából jött haza, látszódott rajta hogy nincs jól hogy megvan terhelve és mikor hozzá értem hirtelen elkezdett fájni a hátam, a kezem a lábam mintha az ő fájdalmait éltem volna át. Volt már rá példa hogy annyi rossz megérzést éreztem hogy elkezdtem szédülni... Valószínűleg hülyeség az egész de kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok2018. okt. 22. 21:53
1/4 anonim válasza:
te ilyen support karakter lennél aki a saját hpjából healel
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy annyira érzékeny vagy, hogy más auróját is érzékeled, így átveszed a problémáját.
3/4 anonim válasza:
"Valószínűleg hülyeség az egész"
Nem, nem 'valószínűleg', hanem biztosan!
4/4 anonim válasza:
Hiperérzékeny vagy és empata. Könnyen átveszed mások rezgéseit. Léteznek erre a problémára védekező mechanizmusok. Keress rá a neten és találsz bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!