Ennek az álmos kontrollálásnak van értelme?
2010. jún. 23. 23:00
1/7 A kérdező kommentje:
HA ezt tényleg csináljuk, lehet valami mentális betegségünk tőle?
2010. jún. 23. 23:10
2/7 anonim válasza:
hát hogy értelme van-e, és hogy hatásos-e azt nemtom, de nekem ez majdnem megy gyakorlás nélkül is, a legtöbb álmomban rájövök, hogy csak álmodok, de sajnos utána nem sokkal fel is ébredek, viszont egyszer volt már, hogy irányítani is tudtam az álmom, az nagyon vicces volt :D ja, és mentális betegségem sztem nincs xD
3/7 A kérdező kommentje:
jó de hosszu távon én szerintem problémákat okozhat :S
2010. jún. 24. 11:38
4/7 anonim válasza:
én is szoktam tudatosan álmodni jó dolog :D de mi bajt okozhatna szerinted?
5/7 anonim válasza:
én is ezt gyakorlom Lucid Dreamingnek hívják. Meg mostanában
az Out of body experience-vel is kísérletezek elég közel van egymáshoz a 2. Ha tudsz angolul akkor vannak ilyen audio programok amik segítenek megcsinálni.
Semmi bajod nem lesz tőle sőt szerintem még fejlődik is tőle az agyad, olyan mint ha meditálnál
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy Alvajárás, Elmebetegség(ennek valójában fenn áll a veszélye)-->ha huzamosabb ideig csináljuk akkor már összekeverjük a Kettőt. Én ilyenekre gondoltam. Meg akkro az alvatlanság(mivel az agynak is kell pihennie((elvileg)))
2010. jún. 24. 20:57
7/7 anonim válasza:
nem lehetnek ilyen következményei. Ajánlom Jung-ot olvasásra, hogy értsd mi ez és miért jó. De félni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!