Tapasztalatok a mantra hatásában?
Még mielőtt belekezdenék, megjegyzem, hogy csak olyanok írjanak, akiket érdekli vagy tudja mi hogy megy ebben!
Szóval én már július végefele óta mantrázok kb, viszont a legtöbb mantrámat csak néhány napja/hete találtam meg az interneten. Sokmindent ír, hogy melyiknek milyen hatása van. Pl az "ek ong kar sat gur prasad" mantra, ami a negatívat pozitívra cseréli, annál csak annyit észleltem, hogy sokkal pozitívabb vagyok, viszont a "teremtő" részénél még semmit. Ugyanúgy a zöld taránál is. Viszont vannak mantrák, pl a Gayatri mantra jobban, amit ha meghallgatok jókedvűvé válok és olyan felszabadult vagyok. Vannak ugye félelem nélkülivé válás mantrák is, amiktől már annyira nem félek mostanság semmitől, sőt magabiztosabbá váltam, és a nyugalom is nagyon elfogott engem, nagyon nyugodt vagyok, bár néha elfog az irigység, a féltékenység, a vágy egyes vágyaim után... gondolom ezek ilyen alap dolgok... egy oldalon azt olvastam, hogy a zöld tarától akkor lehet kérni, ha már egy hónapja énekeled a mantráit. Most, hogy ez mennyire igaz, nem tudom, de szeretnék egy szebb életet, nem pedig egy ilyen nyomorúságot...
Kinek milyen tapasztalatai vannak? Naponta 3x, néha többször is mantrázok, nagyon odafigyelek, élekelek. Tényleg egy hónap kell, hogy észlelhető változás következzen be? Valahol viszont azt is olvastam, hogy fél év a gyökeres változás, abba hiszek is nagyon, hogy fél év után gyökeresen nagyot változik az életem, de egy hónap után is bekövetkezhet valami? Zöld tara mantrájában valaki szerzett tapasztalatokat?
Attól függ hogy előző életeid valamelyikében volt e alkalmad gyakorolni.
Én nem használok ugyan Indiai mantrákat de amit használok, azzal gyógyítani szoktam magamat vagy másokat.Vagy szimplán feltölteni.Én adni szoktam a mantrával, célzottan irányítom az energiákat amikor mantrázok.
Szóval nem értem hogy várhatod egy mantrától hogy az életed pikk pakk rendbejöjjön. Ezért tenned is kell.
Ha pozotívan állsz a dolgokhoz az már nagyon jó.Mondjuk delressziósan vagy betegen nem is szabad mantrázni, a hangoknak tisztának kell lenni,és a lelkedből kell hogy jöjjön.De a lelked viharban táncol,akkor a mantrával csak meg rosszabb lesz.
Érdemes megnézni a Politika rovatot, pár kormányidióta olyan szintre vitte a mantrázás tökélyét, hogy ha a szemük előtt dőlne össze az ország, akkor is sulykolnák, hogy Orbánisztán jobban teljesít...
Tehát valami van a dologban.
a kormánynyalonc idióták alkalmazzák rendszeresen
mikor valami szétmegy az országban, ezt az egyet tudják skandálni, hogy Mutyiország jobban teljesít :D
olyanok mint Göbbels tanítványai, addig ismételgetik a féligazságokkal tűzdelt hazugságaikat, amíg maguk is elhiszik
ezek szerint lehet valami hatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!