Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Komolyan vannak olyanok, akik...

Komolyan vannak olyanok, akik meg vannak győződve arról az eszement hülyeségről, hogy a Föld lapos?

Figyelt kérdés
2018. szept. 7. 08:35
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Na és az ESA-ban sem bízunk?

A NASA nem az eggyetlen űrügynökség, s továbbra is fenntartom, hogy ha nem lett volna Holdra szállás, azt az oroszok aznap világgá terjesztették volna.

Mellesleg a Hold nem is létezhetne lapos Föld esetén...., ahogy évszakok sem. Sőt, napszakok sem.

Az Európai űrügynökség is hazudik???

2018. szept. 13. 17:30
 42/50 A kérdező kommentje:

"Az egyik ok,amiért az emberek úgy vélik,van valami ebben az Antarktikás fal-ügyben,hogy az 50-es évek végén,a nagyobb hatalmú országok aláírtak egy szerződést,hogy senkit nem engednek be a Déli-sarokra."

Ekkora baromságot!!!

Ilyen dokumentum nem létezik.

2018. szept. 13. 17:34
 43/50 A kérdező kommentje:

A lapos fejűeknek elhiszem, hogy nem hiszik el Austrália létezését már azért sem mert dél-Amerika és a lapos Földes Ausztrália úgy 2-szer olyan messze van egymástól, így nyilván meglepő a Buenos Aires - Sydney járat menetideje....

Csakhogy. A GPS sem létezik ugye? Mert azt kurv. nehéz átverni.

2018. szept. 13. 17:40
 44/50 anonim ***** válasza:
34%

Légy szives,egy kis tiszteletet,ha már egy órát szántam rá hogy összeszedjem a gondolataim erről a marhaságról.

Ha ennyire okos vagy,akkor ne itt kérdezősködj,hanem nézz videókat. Fent van minden. Pro és contra. Amit te bemagyarázol azt ők is ugyanígy ki tudják magyarázni. Minden érvedet meg tudják cáfolni,és te is az őkévet. Az tény,hogy ez nem ilyen fekete-fehér ahogy te látod,de attól még megértheted hogy miért látják ezek az emberek másképp. Én is ezt tettem. Persze nem értek vele egyet,de attól még vettem a fáradtságot hogy megértsem mit gondolnak,mert én sem értettem és kíváncsi voltam.

2018. szept. 13. 20:41
 45/50 A kérdező kommentje:

Bocsi az egy órádért, de szerintem ez feltűnési viszketegség azoknál akik beveszik.

Amúgy csillagok a Hold fényképeken pont azért nincsenek, amiért a Samsung Galaxy S8 okostelefonom sokkal fejlettebb kamerája által készült képeken sem látszódnak, a Holdon meg ennél kb negyvenvalahány évvel régebbi kamera volt világosban. Ha egy kamera 10-15 méterre fokuszál világos felszínre, az nem fogja érzékelni a fényévekre levő halvány pöttyöket a sötétben.

Olyat is olvastam, hogy azért nem tették oda a csillagokat, mert az emberek.rájöttek volna, hogy a "máshogyan" kéne látnunk őket a Holdról, mint a Földről. Ez megint baromság, mert a Hold relatív közelsége (1 fénymásodperc) miatt kb pontosan ugyanazokat a csillagképeket látjuk a Holdról, mivel a csillagok távolságához viszonyítva a Föld és a Hold kv ugyanott van...

2018. szept. 14. 09:52
 46/50 anonim ***** válasza:
10%
A föld lapos, hát én látom ahogy megyek előre és sík egyenes, nem gömb. Mindenki azt hazud amit akar, amíg nem láttam az űrből hogy gömb addig lapos. Ostoba gömb-föld hívők. Elhiszed hogy gömb mert azt mondják. Hol a bizonyíték??!!!
2018. szept. 14. 12:33
 47/50 A kérdező kommentje:

Pl ott, hogy már ültem repülőn jópárszor. Nem tudom, hogy mitől nem ment neki alulról a 10 m/s2 gyorsulással felfelé gyorsuló Föld. Ahogy azt sem, hogy miért ment Londonból a repülő fel Newfoundland felé amikor Orlandóba repültem. De szerintem azért mert ha megnézed a Google Earth földjét úgy forgatva, hogy London és Orlando egy egyenesre essen, akkor bizony Newfoundland-et súrolja az egyenes.

És a merőben különböző déli féltekéről látható égboltot még nem magyarázta egyetlen lapos agyú sem. Seem

Sem az évszakokat.

[link]

2018. szept. 14. 14:12
 48/50 anonim ***** válasza:
2018. okt. 4. 15:12
 49/50 anonim válasza:
A föld gömbölyű és kész. Űrkamerák és Műholdak is bizonyítják ezt és olyan csillagászok akik sokkal jobban értenek ehhez mint mi.
2018. dec. 4. 22:10
 50/50 anonim ***** válasza:
7%
Eszement a kérdező! Hát persze, hogy az!
2018. dec. 5. 04:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!