Komolyan vannak olyanok, akik meg vannak győződve arról az eszement hülyeségről, hogy a Föld lapos?
A fő kérdés viszont az, hogy mi érdeke fűződne bárkinek ahhoz, hogy elhitesse a világgal, hogy a Föld gömb alakú, ha egyszer nem az.
De azt sem értem, hogy miért jó a lapos földeseknek, hogy ebben a hülyeségben hisznek, hacsaknem a feltűnési viszketegség egyik megnyilvánulása ez.
Minek batármagas TV erősítőket építeni, ha a Föld felszín nem akadálya a jelterjedésnek?
Miért nincs 4G, bocs, 2G sem már egy kisebb lakatlan területen sem, nemhogy a sivatagok közepén.
Miért nem látom a nem túl távoli hegyeket sem?
A HOLDRASZÁLLÁS, ha nem történt volna meg, a ruszkik aznap világgá kürtölték volna.
A vízmértékkel labdát simogató egyednek meg nyilván doktorija van fizikából... :)
Ha már rejtélyeket akarunk fejtegetni, inkább beszéljünk az 1977-es dél-angliai tévéadás-ról, aminek elkövetését soha senki nem vállalta magára, s elég magasfokú műszaki ismeret kellett hozzá.
" HOLDRASZÁLLÁS, ha nem történt volna meg"
A HOLDRASZÁLLÁS megtörtént, a Lapos Holdra
"
Ha már rejtélyeket akarunk fejtegetni, inkább beszéljünk az 1977-es dél-angliai tévéadás-ról, aminek elkövetését soha senki nem vállalta magára, s elég magasfokú műszaki ismeret kellett hozzá."
23-as Én pontoztalak le!
" Olyan hülyék mindig voltak és mindig lesznek, akik képtelenek az analitikus gondolkodásra."
Olyan hülyek is voltak régebben, akik nem hittek a rádiohullámú sugárzásban és lásd....
#24, én az angol szakirodalomból tájékozódva úgy olvastam, hogy nem nagyon találtak felvételt róla.
Lehet, hogy erre az esetre alapoz, a The Visitors sorozat, ahol a látogatók rendszeresen és módszeresen átvették a média (TV) irányítását.
Azért elég nagy műszaki felszerelés és hozzáértés kellett ahhoz, hogy kivitelezzék a dolgot, az angol nyelv választása nem.volna meglepő mivel angliában történt + a legelterjedtebb nyelv a gömb alakú Földön.
S hogyhogy senki nem vállalta azóta sem?
26
Nem mondom hogy nincsenek ufók,csak azok nem ilyen primitív dolgokkal próbálkoznának,hanem mondjuk gondolatátvitellel.
"S hogyhogy senki nem vállalta azóta sem?"
Azért, mert nem akar sittre menni.
Hülyék mindig is voltak és lesznek is! Nem zavar, hogy vannak, akik a lapos Földben hisznek. Az viszont felháboritó, hogy Soros Gyögy muszlimokat akar telepiteni hazánkba, a Föld szivcsakrájához!
Ja, és Trianon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!