Kezdek teljesen összeomlani, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 hétben nagyon elkezdett foglalkoztatni Isten kérdése és a vallások. Szépen lassan kezdtem belemerülni mikor is előjött egy kérdés amin eddig sosem gondolkoztam még, mégpedig az hogy valóban létezik-e lélek. Próbáltam utána járni, valamilyen tudományos visszaigazolásban reménykedtem de csak elkeserítő válaszokat kaptam, például hogy az elménk hozza létre. Persze volt egy két pozitív válasz is de többnyire csak olyanok amik azt támasztják alá, hogy nincs.Teljesen megváltozott a gondolkodásom csupán pár nap alatt. Összeomlott minden amiben eddig hittem, és a helyzet az hogy ez rettenetesen megvisel. Egyszerűen nem tudom elfogadni azt amire jutottam, és ez napok óta emészt. Aludni és enni is alig bírok mert folyamatosan ezen agyalok. Próbálom magam nyugtatgatni valahogy, egy ideig sikerül is de aztán újból előjönnek ezek a negatív gondolatok. Valaki tudna valamit ajánlani? Mit tegyek hogy ne omoljak mégjobban össze. Úgy érzem semmi értelme az életemnek.2018. aug. 30. 11:12
21/21 Közveszélyes Kontár válasza:
#20 :D
osszekevertem a hitetlennhez akartam idezojeles "igazabb" at irni, a hivohoz pedig zarjojel nelkul
vagyis a hitetlenseget nem tartom Igaz Utnak mert az a hivoseg, IstenHit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!