A telekinézis tanulható?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy amit az ember el tud képzelni az valóságos... Nos ezt sokféleképpen lehet értelmezni. Nézegettem videókat és valamelyikben azt állítják, hogy a telekinézis tanulható csak gyakorolni kell. Nos ez szép és jó, de nem szívesen ülök egy cérnára fellógatott csavar mellett, és gyakorolgatok, ha nem történik semmi. Szerintem értitek. Akinek van tapasztalata ne tartsa magában.2018. aug. 27. 01:17
1/5 anonim válasza:
próbáld ki azt hogy egy papírlapot piramis alakra hajtogatsz, majd azt fel helyezed egy kerek hegyü valamire, pl satuba vagy a padra állítasz egy ceruzát aztán ráhejyezed az origamit, a feladat az h a két kezedet az általad meghatározott irányba mozgatod úgy hogy az képzeled el, hogy a két kezed között lévű energia a formába öszpontosul, s az arra fordul amerre akarod. (ábra: I - A - I; I: tenyér, -: távolság, A: alaktat) idővel a kezed csak a közelében tartod malyd csak ránézel...asszem kb ennyi. de mi ez a cérnára csavar, mit kell vele csinálni?
2/5 leértékelt válasza:
Telekinézis mi? F*ásza... Én inkább úgy hívnám, hogy testek közötti vonzás vagy taszítás...? Én is láttam már néhány olyan videót, és mindet szánkózó tekintettel néztem végig "Hwáá, meddig süllyednek még ezek?" ...ilyesmiket gondoltam közben. Semmivel sem különben a lapos Föld hívőktől. 😏
3/5 leértékelt válasza:
Szánkózó tekintet? Mi fene? :D
4/5 anonim válasza:
én nem néztem belőle sok videót, engem csak ihívtak, hogy ez biztos nem fog sikerülni...és de. amúgy szerintem jó rá ez a testek közti vonzás taszítás, hisz egyszerűen ez történik, látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!