Ti hisztek ebben a "ha elengeded, akkor megkapod" című dologban?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy ha görcsösen ragaszkodunk valamihez, akkor pont, hogy taszítjuk, de ha elengedjük, akkor szembejön.2018. júl. 28. 11:44
1/14 anonim válasza:
Társkeresésénél talán annyiból igaz, hogy ha görcsösen ráfeszülve próbálkozol, akkor az meglátszik rajtad és taszítja az embereket.
2/14 anonim válasza:
Nem.
Mert hiába jön szembe, ha már nem érdekel.
3/14 anonim válasza:
Én nem is rég vesztem össze egy haverommal és azóta nem keresett(pedig amúgy én sérültem,de nem kért bocsánatot),én meg had ne kérjek bocsánatot,hogy megbántott.De legalább így kiderül kinek kellesz igazán.Szerintem jó ez az elengedés dolog.Ha vissza jön szuper,ha meg nem,nem pazarolsz több időt rá az életedből.
5/14 A kérdező kommentje:
Miért kizárt?
2018. júl. 28. 17:06
6/14 anonim válasza:
Nem.
A családba hiszek, az idegen emberekbe már nem. Felőlem mehet mindenki a P-be/ba.
8/14 anonim válasza:
Nem. En ismerek olyat, aki sokáig keresett párt magának, aztan "elengedte" a dolgot. Lassan 30 éve. Persze, lehet meg, hogy "szembejön" vele, csak rohadt lassan jön...
10/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet, h valójában szeretne párt, csak belefáradt, de tudat alatt, a görcsös ragaszkodás ott van. Általában olyankor jöttek szembe velem a dolgok, amiket anno nagyon el szerettem volna érni, amikor tényleg nem volt fontos, hogy megkapom-e vagy sem.
2018. júl. 29. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!