Lehetséges, hogy idézés nélkül megtalált minket egy szellem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan nem hisznek a szellemek létezésében eddig én sem hittem teljesen. De megmagyarázhatatlan dolgok történnek velem.Ti mit gondoltok lehet, hogy idézés nélkül próbál velünk kapcsolatot létesíteni egy szellem? Légyszi a "te hülye vagy" megjegyzéseket mellőzétek köszi.2018. júl. 13. 11:39
2/13 anonim válasza:
Nem hiszem, legalábbis nagyon remélem mert az para lenne :O
3/13 anonim válasza:
Az okosabb szellemek kerülik a találkozást az emberrel, tehát, ha kérés, idézés nélkül rád akaszkodott, az vagy nam elég okos, vagy pedig igencsak rosszindulatú.
Mérget is lehet csokoládéba csomagolni, tehát a látszatra (jót akar) adni nem szabad!
4/13 anonim válasza:
Lehetséges, például előfordul, hogy éjszaka megjelenik az ágyad mellett lebegve, fehér ruhában, és a füledbe súgja, hogy "te hülye vagy".
5/13 anonim válasza:
Minden lehetséges, de osz't mi dóga lenne veled?
6/13 anonim válasza:
Ha az idézésre nem jelenik meg, a saját költségén előállítják.
7/13 anonim válasza:
előfordulhat.
majd tovább áll.
általában helyhez kötődnek.
8/13 anonim válasza:
Nem vagyok egy magy szellem szakerto de mi a lanyokkal ketszer ideztunk es akkor multak el a fura dolgok mikor bocsanatot kertunk meg minden masik alkalomkor szellemtablan csinaltuk es valaszoltak.
Meg van amikor a nyaklancon egy medal van es az ujjadon tartod es igen nemmel tud valaszolni ez is sikerult
Szval eddigi tapasztalatom alapjam idezes nelkul nem hinnem szval szerintem tul parazod
9/13 leértékelt válasza:
Hívd fel a 911-et... Azaz Magyarországon 112-öt és kérj segítséget.
10/13 anonim válasza:
Igen lehetséges engem is így talált meg egy szellem. Azért vagyok most fogyatékkal élő. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!