Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit takarnak a számok?

Mit takarnak a számok?

Figyelt kérdés

1988.06.06án születtem.

Mi lehet a jelentése?

2018. júl. 8. 21:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Semmit, nem értem a tízes számrendszer mivel fontosabb mint a többi.
2018. júl. 8. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem akkor van a névnapom.A kérdést viszont nem értem.Számmisztikára gondolsz?
2018. júl. 8. 22:10
 3/11 anonim válasza:
67%
Teljesen biztos vagy ebben?!?!? Mert ha csak hülyéskedsz, ez rossz vicc, tudhatnád, hogy ez igazán komoly dolog! Amennyiben, igazat beszélsz gyermekem kötelességem tudatni veled, hogy te vagy a reinkarnációja a Honfoglalás-kori Fényhozónak, te vagy a kiválasztott! Rád vártunk, a te feladatod, hogy újra egyensúlyt hozz az erőbe, ezt csakis te tudod megtenni! Amennyiben tényleg te vagy az aki elhozza számunkra a jobb jövőt rendelkezel a Fényhozó szívével, keresd fel az Őrzők klánját, kik már kétségbeesetten várják felbukkanásodat, immáron 1523 éve. Észrevetted már, hogy gyerekkorod óta másabb vagy, mint a többiek? Úgy érzed, hogy többre vagy hivatott, mint mások? Miután sikerült felvenned a kapcsolatot az Őrzőkkel próba alá fognak vetni, azonban most nem írhatom le a pontos részleteit ezen próbatételnek, hiszen ősi ellenségünk a Sötét Nagyúr valamiféleképp nehogy ellenünk fordíthassa ezen információkat. És ne feledd gyermekem, a nagy hatalom nagy felelőséggel jár, sose félj, hiszen az a sötét oldal kapuja. Higgy abban mit most elmondtam, a szíved tudja, hogy igazat beszéltem. Siess hát gyermekem, mentsd meg a Világunkat a pusztulástol, a Sötét Nagyúr már évszázadok óta toborozza katonáit a végső harcra, mi gyengék vagyunk Nélküled, jöjj hát, nehagyd, hogy kihunyjon a fény! Sorsunk csakis Rajtad áll! De hogy megelőzzem kétségbeesésedet, már most el kell mondanom, hogy a Sötét Nagyúr az apád, tudom, hogy most csalódtál és lesokkolt, de te vagy az egyetlen, aki vissza hozhatja a fénybe, hiszen van még benne jóság! Ezen végtetelen háborúnak már csak te tudsz végetvetni!
2018. júl. 8. 22:24
 4/11 anonim válasza:
66%
Az előző válaszoló vagyok, észrevettem, hogy elgépeltem az évszámot gyermekem, 1123, ebböl is látszik mennyire izgatottak vagyunk érkezésed okán, hogy már koncentrálni sem vagyok képes, kérlek bocsásd meg ezt nekem.
2018. júl. 8. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
#3 Jó ezt hallani. Végre vesszen a Trianon.
2018. júl. 8. 22:35
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

MCMDCCCVIII VI VI

Ezt.

2018. júl. 9. 05:43
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Ezt nagyon elírtm, elnézést!

Itt a javítás:

MCMLXXXVIII VI VI

(korán van még...)

2018. júl. 9. 05:45
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Jól van, dubitus, most megbocsátunk, de többször ne forduljon elő.
2018. júl. 9. 08:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Anyám.... Számmisztikára gondoltam, igaz hogy nem jeleztem ezt. De ezek a válaszok... :)
2018. júl. 9. 11:31
 10/11 anonim válasza:
Erre azvesetre a gyógyító számsor: 28583968213666. Orbán Viktor vezessen utadon.
2018. júl. 9. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!