Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent a sárga aura látása?

Mit jelent a sárga aura látása?

Figyelt kérdés
Nagyon magam alatt voltam és sárga színű aurát láttam, de nem máson, hanem magamon. Mit jelenthet?

2018. júl. 8. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Hogy meleg vagy.
2018. júl. 8. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Árnyalatfüggő, mivel az aurában a színek nem fixek, hanem az aktuális hangulatod és gondolataid alapján változnak.

Ha mustársárgát láttál, első ránézésre azt mondanám, hogy negatív gondolatok öveznek, vagy olyan emberek, akik könnyen tudnak befolyásolni téged ebbe az irányban.

2018. júl. 8. 17:54
 3/11 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: igen, mustársárga volt és csak pár percig láttam.
2018. júl. 8. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
# 1: lol :)
2018. júl. 8. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
13%
Azt, hogy neurológushoz vagy pszichiáterhez kellene menned
2018. júl. 8. 19:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Amikor lehangoltnak érezted magad, akkor megbántott valaki, vagy magaddal kapcsolatban nem voltál elégedett? Mindkettő magyarázó ok lehet, amiért ezt a színt láttad.
2018. júl. 8. 23:59
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Migrén tünete lehet az ilyen hallucináció (foltok, aurák látása a dolgok körül), menj el orvoshoz.
2018. júl. 9. 09:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Még mindig a 2. válaszolónak: igen, nagyon megbántottak akkor, és rá 1 órára kezdtem el látni, csak úgy hirtelen, utána pedig elmúlt. De nagyon furcsa volt és a színét sem értettem.
2018. júl. 9. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
Retinaleválás
2018. júl. 9. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Értem, így világos, miért láttad azt a színt. A megbántottság érzése váltotta ki nálad. Különben furcsa, igen, de semmiképp sem megvetendő, vagy nagy birkaság. Ha valaki nagyon szkeptikus, a szinesztézia irányából közelíteném meg a helyzetet. Alapvetően neurológiai rendellenességként tartják számon, ami folytán az ember képes színeket látni más ember, vagy objektíva körül.
2018. júl. 9. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!