Van itt olyan, akinek sikerült bevonzani munkahelyet a semmiből? Megosztaná velem a tapasztalatát, működik? És hogyan?
Persze, én kb másfél évtizedig vonzottam a melóhelyemet a semmiből.
Rendesen tanultam általánosban, felvettek egy jó gimibe, jól érettségiztem, erős egyetemre kerültem, lett piacképes végzettségem és mostanra bevonzódott egy munka.
Te akár megpróbálhatnád a legvégétől és egyből keress egy piacképes végzettséget.
(Rohadtul remélem, hogy ez a kérdés csak egy vicc.)
A legtöbb irodai adminisztrációs munkához két dolog kell.
1.) Középfok de inkább afeletti angol
2.) Magabiztos MS office (word, excel) ismeret
Fizetés nettó 140-180 között
Te ezekkel hogy állsz?
"kb csak irodai munka lenne megfelelő"
lol:)
Majd kirugdosnálak én téged a szántóföldekre aszem.
Nekem az alábbi mágiákkal sikerült:
- zsebemben pozitív energiákkal programozott kristályokkal elvégeztem az egyetemet
- varázsönéletrajz megírása, álláshirdetések meditációs célú böngészése
- ezután tömjénfüstölők és rituális kántálás mellett elküldtem az önéletrajzot több megadott címre
- varázsvessző segítségével megtaláltam a területi munkaügyi központot, és az ott talált sámánnál érdeklődtem, milyen nekem való állások elérhetők
Ezekkel a módszerekkel sikerült pozitív energiával feltöltenem az aurámat és meggyőzni a szellemeket, hogy segítsenek, így végül bevonzottam egy állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!