Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bevonzhatom vagy nem?

Bevonzhatom vagy nem?

Figyelt kérdés
Van ugye a vonzás törvénye ami szép és jó de ...ugye azt mondják "egyszerűen" csak képzeljem el hogy valami megtörténik és az meg is fog történni .Elég nehéz ügy.Nekem egyetlen vágyam az mégpedig hogy egy valakivel rendbe jöjjön az életem mert elég rosszul végződött a "kapcsolatunk" nem szerelemről van szó.Megtörténhet hogy újra kibéküljünk?Nekem nagyon fontos lenne.Sajnos én már nem tudok mit tenni így is elég sok hülyeséget csináltam amit nem kellett volna.De valahogy az univerzum csak nem hozza össze nekem...Erre nem működik a vonzás törvénye hogy az emberi kapcsolatainkat megoldjuk?
2010. jún. 17. 04:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

na álljunk csak meg! Én nem hülyéztem itt le senkit, így engem sem kéne...

Aki hisz benne, sem működik! Erről ennyit! Tizenakárhány évesen még persze, hogy minden bejön! Majd, ha 30évesen családod lesz, meglátod, hogy nem minden úgy lesz, ahogy azt te elképzelted. Majd akkor legyen ilyen nagy a szád!

2010. jún. 17. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Miből gondolod,hogy tizenéves vagyok?Nem annyi vagyok,jó is lenne,ha annyi lennék:)
2010. jún. 17. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:
10%
ha mindenkinek működne, aki hisz benne akkor már az egész világ hinne benne
2010. jún. 17. 09:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Látom roppant vicces kedvükben vannak néhányan.Ez egy bárgyú kérdés volt a vonzás törvényét illetően amit manapság sok helyen látok hallok.Nem tudom igaz e de jó elképzelni.Engem a valahanyas lottó vagy a siker egyáltalán nem érdekel...Mit ér az ha nincs velünk az akit szeretünk...
2010. jún. 17. 10:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!