Gombostű a párnában-Mit jelent?
Figyelt kérdés
A párommal kaptunk egy kis párnát édesanyám új párjától. Már lassan egy hónapja itt van. Ma pedig észre vettem hogy szúr. Meg szúrta a kezemet. Fel vágtuk a párnát, mert a tárgyat nem lehetett máshogy ki szedni. Szikével kellett a bélés belsejéből kivágnunk.. Nagyon rémisztő volt a tudta hogy baj is lehetett volna belőle. Meg kérdeztem honnan való a párna. De nem lehetett vissza vezetni. Mert nagyon régi már. Egy ismerősének a családjából kapta ahol mondhatni több generációs ez már. Miért lehetett benne, és mit jelenthet? Jelent e valamit? Nagyon furcsa volt ez. Ezért a kérdés. A válaszokat köszönöm!2018. jún. 15. 22:20
1/7 anonim válasza:
nekem az egyik hátizsákom pántjában volt kettő is! vagy 1 éve hordtam mire észrevettem. azt jelentette, hogy b.alf.asz voltam és benne hagytam mikor összevarrtam
2/7 anonim válasza:
1-es, te gombostűvel varrsz? :D
Kérdező: talán valaki meg akarta tréfálni a párna későbbi tulajdonosát, vagy szimplán nem vette észre benne. Esetleg édesanyád párja nem kedvel titeket...
3/7 anonim válasza:
#2 nem, géppel varrok, gombostűvel az anyagot rögzítem
4/7 anonim válasza:
Nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani, ha nem tudtad simán kiszedni, akkor a varráskor volt figyelmetlen a varrónő. Az eddigi tulajdonosai valószínűleg betették a szekrényaljába, és nem használták. Mivel úgyis szétvágtad a szikével, dobd ki!
5/7 A kérdező kommentje:
Őszintén reméltem valami természet feletti elméletet. :D De köszi a válaszokat!
2018. jún. 16. 01:21
6/7 Metionin válasza:
Régen kisbabákat öltek úgy hogy gombostűt szúrtak a fejükbe.
Amúgy valószínűleg véletlenül benne maradt varrásnál.
7/7 anonim válasza:
A kislányomnak hónapokig a takaró huzatban volt... anyukámmal varrattam aki sikeresen nem szedte ki az összeset mikor elkészült vele. Nem kell mindenbe beleképzelni valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!