Miert tortenik ez velem?
Figyelt kérdés
Hosszu lenne mindent elmeselni.A lenyeg h anyum feloli mamám boszorkánysággal foglalkozott regebb.A gyerekei is furak.En meg az unokaja latok dolgokat.Sok-sok durva dolgot lattam.De a legdurvabb most az h tudtam hogy egyik kapcsolatomba se fogok megmaradni mert van valaki akire varnom kell.Meg is mondtam mindegyiknek h mikor szakitok vele es miert mar a kapcsolat elején-volt kapcsolatom ahol megmondtam neki elso evben es 4 ev utan az lett, es h massal leszek.Nem hittek nekem,kozbe meg mindig egy ismeretlen ferfival almodtam es hogy lesz gyerekunk is,egy szoke kislanyunk-ami azert fura mert azelotti ket kapcsolatom is azt almodta h nekem egy szoke kislanyom lesz,csak azt nem lattak h kitol.A lenyeg h talalkoztam ezzel a ferfival,azt is tudtam h nagyot fogok aldozni miatta es meg is tortent.Ami a legdurvabb h kiderult hogy neki a nagytatája es nekem az apum feloli nagymamám szerettek egymast,de nem tudtak egyutt lenni ,szetvalasztottak oket miutan mindketto tonkre ment es furcsa korulmenyek kozt meghaltak.A csaladaink meg haragban maradtak.Az en csaladom elkotozott onnan es azt se tudtam h letezik mig nem is talalkoztunk,tiltanak de nem tudunk egymas nelkul lenni,olyan furcsa dolgok vannak-megmagyarazhatatlan.Peldaul hogy voltak almaim egy farkasrol,mindig,ami jelzeskent szolgalt dolgokra.O meg amikor veget akart vetni az eletenek kiment egy erdobe de ott egy farkas nem engedte h megtegye,felkergette a fara,nem ment el mig emberek nem jottek akik viszavittek ot.Volt jósnál is aki azt mondta hogy jönni fog az életedbe valaki aki megváltoztat,olyan valaki aki a vegzeted.Most voltam mamamnal,kerdezte h meg mindig latok-e de azt mondtam neki h mostmar nem,mikozben nem is igaz de nem akartam h tudja ezeket.Mostmar az emberek is arrol suttognak hogy nem veletlen h osze kerultunk es hogy megvolt irva.Lehetseges ez?Bar nem csak ilyem dolgok tortentek-rolam roviden annyit hogy megerzem ha valakivel valami tortenik,latok dolgokat,hallok dolgokat,megerzek dolgokat,es furcsa kapcsolatom van ket alattal-a farkassal es a bagollyal-mondhatni volt h ra gondoltam a bagolyra es odarepult az ablakhoz,vagy hogy mamáméknál aludtam és egy farkasrol almodtam,aznap reggel meg egy szetmarcangolt bárány fekudt az udvaron es a hóban meg farkas nyomok.Mi lennék én?mi erre a magyarázat?Néha ugy rettegek!Mamám csak mindig azt keri hogy ne figyeljek erre a dolgokra de aggodik nagyon ertem,azt mondja h ez az o hibaja es miatta van ez...2018. jún. 11. 21:22
1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy nagyon öszevisza irok de zavart vagyok nagyon,meg nem tudom hogy hogy mondjam el ugy hogy ne tünjön annyira hihetetlennek
2018. jún. 11. 21:29
2/9 anonim válasza:
Kérdezd ki jobban a mamádat ha ilyen keveset tudsz azzal nem mész sokra, de vigyáz nehogy túlzásba vidd és megsérülj. Ovatosan járj ennek utána. Ne félj az adotságodtól inkább tanuld meg irányítani.
3/9 anonim válasza:
Hat ez a story tobb sebbol verzik illetve talalhato nehany ellentmondas is. Szerintem ez boven eleg ahoz hogy kijelentsem hogy csak hiszekeny vagy.
4/9 anonim válasza:
Ez a közösség sokféle spirituális irányzattal foglalkozik. A vezetőjük Villás Béla, az ország több pontján tart ingyenesen látogatható előadásokat, youtube-on is fenn van pár beszélgetése. De ha elmész valamelyikre, lehet, hogy ő tudna segíteni, vagy irányt mutatni. Mindig azzal kezdi, hogy fel lehet tenni kérdéseket spirituális témában neki.
5/9 A kérdező kommentje:
A probléma az hogy mamám aggodik de megtilt mindent es nem hajlando valaszolni.Azt mondja hogy rosz dontest hozott aminek a súlyát mi kell viseljük,és hogy nem szabad semmiképp se hogy érdeklődjek ezekért.
2018. jún. 11. 21:49
6/9 A kérdező kommentje:
Hihetetlen tudom en is,de nem tudtam mindent pontrol pontra leirni nagyon hosszu es az az igazsag hogy ahogy elkezdem meselni sokszor elkezdek rettegni,hogy mi lehet velem,es hogy banthatnak ezek a dolgok?Félek sokszor
2018. jún. 11. 21:51
7/9 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, bizonyára örökölted nagymamád képességét.
Ki tud tanítani téged?
8/9 anonim válasza:
Ez az egész hablaty nem boszorkányság. Én egy igazi mágus vagyok. Tudom a titkokat bennem született eleve nem pedig előadásokkal kell ezt megtenni .
De amm nem mondok semmit . 19 f. Emberi nevet nem mondok csak saját mágus nevet . Sas . Tanítani azt tanítok akit látok hogy érdemes rá ingyen is .
9/9 anonim válasza:
Konkrét dolgot nem tudok írni most de velem is hasonló a helyzet, nekem is mamám boszorkány volt és az ő annya is. Annyi a különbség hogy már nem vagyok jóban vele vagyis igazából engem sosem szeretett. Én is sok dolgot észre vettem magam körül már kis korom óta. Nagyon sokszor álmodok olyan dolgokat, hogy utána csak úgy tudok aludni ha körbe szentelem a szobát. De nem sok mindent tudok em sem h miért van, esetleg gomdolod irhatsz priviben jó tudni hogy nem csak én vagyok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!