Mi ez, valami démon?
9! Honapja kezdődött.
Először csak sok balszerencse ért. Aztán egyszercsak mindenki elfordult tőlem. Utána kezdtem el beteges lenni. Pedig az immunrendszerem aztán nagyon erős.
Fájtak az izmaim, és állandóan görcsbeállt az a bal kezem. Volt hogy arra keltem fel, hogy az egész testem verejtékezik és egy végtagom jéghideg és görcsöl. Rosszakat álmodtam. Majd elmentem orvoshoz ujra. Nem tudták kideríteni mi lehet az ok. MRI hátha valami stroke-om van, vérömleny stb. EKG hátha a vérkeringés miatt lett hideg foltokban a testem. De nem. Megneztek az EEG-t hátha rosszul működik az agyam. Az EKG közben is voltak "látomásaim" de semmit nem mutatott a gép. Látnia kellet volna ha mondjuk a képzeletért felelős agyterületem dolgozik túl .Vérnyomásom is a helyén volt. Lefogytam 90 kilorol 75 re. Es nem tudni miert. Az izek sem estek mar jol. Aztan jottek a tragediak. 2 csaladtagom halt meg egymas utan 9 nappal. Az anyam megbetegedett. A sok orvosi dolog miatt nem tudtam kifizetni anyam ellatasat, muteni kellet.
Rosszul sikerult neki.
Meg nem halt meg.
Aztan elkezdtem kepzelodni, elcsúszik a talaj, méllyebbé válnak a hangok, mintha lassabban telne az ido. Ekkor dontottem ugy, hogy elmegyek egy pszichologushoz. De nem talalt semmit. Az IQ teszt eredménye 137 volt.Nincsen se skizom, se paranoia, sem tudathasadás, sőt egészségesnek mondott. Nem rég büdös lett a házban, amit csak én érzek. És hangok amit csak én hallok. Mintha egy asztmás venne levegőt.kopogás 3x. Ezt mindenki hallotta a kopogast. Tárgyak estek le a falrol. Kihivtuk szakembereket. Aztmondták egy darab állat nincs itt, de mondtak hogy csinalhatnak egy irtast hogy ne is legyen.. az ora mindig megállt. Mindegyik. De csak a házban. Hivtunk pár mérnököt (regi barátok) de nem tudták az okát. Adtak egy órát aminek nem volt áramköre , de az is megállt. És mi pontosan ekkor felébredunk. Eltünnek és feltünnek cuccok. Melankóliaérzésem van. És mindenkinek körülöttem.
Nem értette mi lehet a testi, és szellemi megzavarodásnak. Ateista vagyok. Nem hiszek a humbuk dolgokban. Tegnap elmentem egy ideggyógyászhoz, mert remegni kezdett a kezem.minnél sötétebb volt annál jobban. De aztmondta semmi bajom, és ne tettessek. Ateista vagyok! DE ez már egy olyan szint ahol ezt nem tehetem meg. Minden lehetőséget kizárva, MI A FSZ TÖRTÉNIK VELEM!
Igen, démon.
Csak egy tapasztalt pap segítségét kérheted. De nem lesz könnyű...
Mi történt 9 hónapja? Mi volt az első balszerencsés esemény, és mikor (milyen további események után) fedeztél fel rendszert a dologban?
Milyen okok miatt fordultak el tőled az emberek? Hány emberről beszélünk?
Jó lenne tudni, hogy nem történt-e valami okkult cselekmény az életedben 9 hónapja.
Amúgy a megoldás: ima, Biblia olvasás, és mise minden héten, amíg el nem múlik.
Ha lehet, utána is, de elhiszem, hogy valakinek tényleg nincs ideje.
De azért majd köszönd meg Jézusnak.
A démonok Jézus nevétől rettegnek, ő tud csak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!