Ez mi miatt lehet igy? (Tobbi lent)
Eloszor is bocsanat az ekezet hianyok miatt es az elofordulo nyelvtani hibak miatt is.
Ket napja nagyon rossz eloerzetem van, ami altalanosan be is szokott vallni. Nem tudom mivel kapcsolatban, szimplan rossz a kozerzetem, nem tudok enni, alvas zavarok is erosen gyotornek es remalmok. Amiota ez a rossz erzes elfogott teljesen tanacstalan vagyok mindenben, felek elorebb lepni vagy fontos dontest hozni ezert a napokban az ilyesfajta dolgokat is halogattam. Az este folyaman probaltam a fejembe szogezni, hogy ez bizonyara az ev vegi (iskolai) stressz miatt lehet es probaltam nem torodni vele es figyelembe venni, hamarabb lefekudtem aludni 9-10ora korul, majd hajnal 4kor keltek arra ,hogy folyt rolam a viz, zihaltam, remalomra ebredtem. Az almomban a Papam jelent meg aki par honappal ezelott hagyta el a foldet, vegig negativ erzesu volt az alom, masra nem igazan emlekszem csak a papamra es arra ,hogy almomban hason szurt valaki es miutan felkeltem iszonyatos fajdalom hsitott a hasamba, mintha nem is alom lett volna. A kialvatlansagom mara csak megrosszabba tette az egeszet. Szerintetek mi lehet az alom jelentese? Es a napok ota tarto rossz eloerzete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!