Miért éreztem azt hogy meghalok és közben végig dejavu érzésem volt?
tegnap éjjel,néztem egy sorozatot ,nyugodt voltam ültem a székben , egyszer csak hirtelen elkezdtem furán érezni magam (nem tudom megfogalmazni mit éreztem,egyszerűen nem lehet)
Rosszul lettem legyengültem majd jött a deja vu, tisztán emlékeztem rá hogy ez már megtörtént velem hogy elkezdtem nézni a sorozatot és arra is emlékeztem hogy megfogok halni , anyukámhoz futottam neki is elmondtam hogy emlékszem erre az estére és mondtam neki hogy ez egyszer már megtörtént és megfogok halni. Nagyon rossz érzés volt , most is elsírom magam miközben ezt írom és visszaemlékszem.
Nem pánikroham volt , tudom milyen az sokszor megtörtént már velem . Nem drogozom , ezt leírom mielőtt jönnek az ilyen kommentek.
Segítsetek kérlek :( 18/F
először is köszi a válaszod...
2. lehet hogy rohadtul beletrafáltál a dologba...
Voltam orvosnál mert a karomba fájt a vénám és kicsit fel volt dagadva körülötte , én utánna néztem és láttam neten hogy ezek a trombózis tünetei lehetnek, de az orvos felirt mindössze egy kenőcsöt rá...és azis igaz hogy nagyon sokat stresszelek
Kedves kérdező fiatalember!
Amint a vérrög egy milliméternyi eltérést folytat az őt elrendelő útiránytól, onnantól kezdve a sorsa ismét rendkívül bonyolult számításokat igényel, a rendszer egészéhez képest jelentéktelen kimenettel. A sorsod sokkal bonyolultabb annál, mint amit szeretnél. Nagyon nehéz dolog látni, és ha látsz, akkor leginkább azt kívánod, hogy vak legyél. De ha annyira érdekel, mint mindennek, ennek is van matematikai egyenlete. Az evolúció és a valószínűség hatványosa minden. Értsd meg ezt a két dolgot tudat alatt, mert afelett Mariliyn Vos Savant is kevés lenne, de azalatt még te is elég vagy. Nem egyszerű kérdés egy 8000ccm v12 motort helyettesíteni egy 1200ccm v4-el, de egy próbát megér :D A lényeg, hogy ugyanazt a távolságot tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!