Szükségem lenne valamilyen szertartásra/szeánszra amit ha elvégzek utána nem akarnak bejönni a szobámba. Valaki tud ilyet?
Először azt akartam írni, hogy szórj sót a küszöb alá de az szülőkre nem hat :/
Mi lenne ha felszerelnél egy ilyen akasztós zárat? Vagy told oda az asztalt az ajtó elé. Párszor kizárod őket fizikailag és hátha nem lesz kedvük utána bejárkálni.
Vagy nincs valami amit nagyon utálnak de te tudsz olyat tartani a szobádban? Pl. nálunk volt egy rokon, aki kéretlenül beállított minden hétvégén, anyámék meg nem rakták ki mert nem illik. Én tanultam volna de a szobámon nincs ajtó és állandóan bejött oda is ez az asszony dumálni. Aztán egyik nap festettem egy Baphometet, ki volt téve száradni, jött az asszony, meglátta, gyorsan vetett pár keresztet és soha többé a közelébe sem jött a szobának. Ha tudom hogy ilyen, sokkal hamarabb meglepem valami hasonlóval. :D Vagy volt olyan ismerős aki a madárpókom miatt nem volt hajlandó betenni a lábát a szobámba.
Szóval kéne egy könnyű és gyors megoldás amivel elkerülheted azt a munkát amit a szeretteiddel való jó kapcsolat visszaépítésébe kéne fektetni.
Nem egyszerű, de működik.
"Figyelek, most beszélj 10 percet!
Aztán te figyelj és én beszélek 10 percet."
kell hozzá egy stopper, egy kanapé, de két szék is megteszi. De legjobb egy parkban végezni ezt a szeánszot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!