Halálisteneknek/lelkeknek születhet gyerekük? (Bleach)
Figyelt kérdés
...2010. jún. 15. 18:45
11/20 anonim válasza:
De Isshin nem a lélekformájában lett apuka, hanem a póttestben. Póttestben lehet gyerekük. (Kicsi Ichigok és Rukiák szaladgálnak majd xD)
12/20 anonim válasza:
Jaj XXDXDXD Jah lehetr póttestben :D Nah és eg bauntnak? :D:D
13/20 anonim válasza:
Vagyis annak a halálistennek akiinek lidércmaszkja van
14/20 anonim válasza:
Hát ha nem a Bleach-et veszed, hanem a Soul Eater-t akkor lehet gyerekük lásd Halálisten mester és fia, Kid.
15/20 A kérdező kommentje:
de Kid anyát nem ismerjük szóval lehet h Halálistenmester is osztódással szaporodik xD
am én olyan shinigamira gondolok aki a lelkek világában él
( nekem is kell Házi Toshi *.* )
2010. jún. 17. 20:07
16/20 anonim válasza:
ez miért ebben a kategóriában van?
17/20 A kérdező kommentje:
mer béna vagyok ( fejjebb már megbeszéltük vkivel)
2010. jún. 19. 14:39
18/20 anonim válasza:
He? :D Most mien nyelven beszéltetek? XD
19/20 A kérdező kommentje:
Magyarul... + volt pár szó angol(pl.: Soul eater)
+ 1-2 japán(pl.: shinigami) de mondjuk magyar animés nyelvnek vagy mit tom én milyen nyelvnek nevezhetnénk xD
2010. aug. 28. 18:24
20/20 A kérdező kommentje:
15:23/24 vaizardoknak hívják őket és sztem póttestben nekik is lehet a bauntoknak nem lehet(hál'istennek)
2010. aug. 28. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!