Van-e élet a halál után?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 12:27
11/22 anonim válasza:
És az Oráng után van élet?:O:D:D
12/22 anonim válasza:
hát boldogságot akadályozni szerintem igencsak nagy bűn
13/22 anonim válasza:
Elvileg minden halál valaminek a születése és minden születés valaminek a halála ha ugy vesszük
14/22 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, van-e benne munkaidő, koránkelés meg másnap.
15/22 anonim válasza:
Honne vóna! Jézus meghalt, Napóleon meghalt, Caesar meghalt, Sztálin és Hitler is meghaltak. De mi még élünk.
17/22 anonim válasza:
örökké élünk mind. a halál az egy "váltópont", mint a születés. semmi több.
ha pedig arra vagy kíváncsi mi történik a halál pillanata után közvetlen, akkor figyelj. :)
semmi több mint a normál embernél naponta. lefekszel szépen, megálmodsz egy "mennyet/poklot" annak mintájára, amilyen erkölcsi életet éltél közvetlen előtte, persze nem lesz veled senki, ahogyan álmodban sem. Utána következik egy mély alvás szakasz, mint általában mindennap, aztán pedig a kelés/ébredés. Persze ez utóbbi nem olyan formában történik, mint amihez hasonlítom, mert itt nem fogsz emlékezni az előző életedre, csupán a jellemvonásaidat hozod magaddal. Ez pedig mindaddig, amíg el nem érted a maximum szintet a szellemi evolúciódban. :)
üdv
25/F
19/22 anonim válasza:
az nem nevezhető itt ismert életnek..De létezés az nagy valószínű,hogy van!
20/22 anonim válasza:
szerintem van, egyszerűen nem bírom azt elképzelni hogy most vagyok de pár évtized múlva már nem, nem tudom egyszerűen elképzelni hogy én meghaltam valahogy ebbe nehéz belegondolnom néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!