Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van-e élet a halál után?

Van-e élet a halál után?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 12:27
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
20%
És az Oráng után van élet?:O:D:D
2010. jún. 15. 13:54
 12/22 anonim ***** válasza:
hát boldogságot akadályozni szerintem igencsak nagy bűn
2010. jún. 15. 14:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Elvileg minden halál valaminek a születése és minden születés valaminek a halála ha ugy vesszük
2010. jún. 15. 15:05
 14/22 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, van-e benne munkaidő, koránkelés meg másnap.
2010. jún. 15. 16:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Honne vóna! Jézus meghalt, Napóleon meghalt, Caesar meghalt, Sztálin és Hitler is meghaltak. De mi még élünk.
2010. jún. 15. 18:42
 16/22 anonim ***** válasza:
számatalan.
2010. jún. 15. 21:43
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

örökké élünk mind. a halál az egy "váltópont", mint a születés. semmi több.

ha pedig arra vagy kíváncsi mi történik a halál pillanata után közvetlen, akkor figyelj. :)

semmi több mint a normál embernél naponta. lefekszel szépen, megálmodsz egy "mennyet/poklot" annak mintájára, amilyen erkölcsi életet éltél közvetlen előtte, persze nem lesz veled senki, ahogyan álmodban sem. Utána következik egy mély alvás szakasz, mint általában mindennap, aztán pedig a kelés/ébredés. Persze ez utóbbi nem olyan formában történik, mint amihez hasonlítom, mert itt nem fogsz emlékezni az előző életedre, csupán a jellemvonásaidat hozod magaddal. Ez pedig mindaddig, amíg el nem érted a maximum szintet a szellemi evolúciódban. :)

üdv

25/F

2010. jún. 16. 19:21
 18/22 anonim ***** válasza:
menyország vagy pokol
2010. jún. 16. 19:27
 19/22 anonim ***** válasza:
az nem nevezhető itt ismert életnek..De létezés az nagy valószínű,hogy van!
2010. jún. 17. 08:04
 20/22 anonim válasza:
szerintem van, egyszerűen nem bírom azt elképzelni hogy most vagyok de pár évtized múlva már nem, nem tudom egyszerűen elképzelni hogy én meghaltam valahogy ebbe nehéz belegondolnom néha.
2010. jún. 19. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!