Az ember hogyan képes előre megálmodni valamit?
Figyelt kérdés
Az év első pár hónapja nagyon rossz időszak volt lelkileg és még mielőtt megtörtént volna ami borított mindent én álmodtam valamit egy olyan személlyel akivel csak köszönőviszonyban voltunk éveken keresztül. Az álom után pár héttel elkezdtük megismerni egymást úgy, hogy ő kezdeményezett. Utána megint álmodtam valamit vele és szintén pár héttel később bejött! Nem minden ugyanúgy történt de a lényeg ugyanaz volt. Amikor ez tudatosult bennem, köpni-nyelni nem tudtam, hogy ilyen tényleg létezik. Nem tudom mi dolgunk lehet egymással de nagyon különös nekem, pont azért mert évek óta ismerem és eddig semmi. Az álom óta meg egyre többet beszélünk. Ez hogyan lehetséges? Létezik erre valamiféle magyarázat?2018. máj. 20. 11:52
1/10 anonim 

válasza:

Sehogy. Inkább csak álmodsz össze-vissza mindent, aztán néha a valóság is hasonló lesz. Még gyakrabban meg nem.
2/10 anonim 

válasza:

Valószínűbb, hogy nem előre megalmodtad a dolgot, hanem inkább az álmaid hatására "nyitottál" feléje.
3/10 anonim 

válasza:

Sehogy.
UTÓLAg tudod meg, hogy ELŐRE megálmodtad.
4/10 anonim 

válasza:

A tudat alatti működése nagyon érdekes. Néha előre látunk eseményeket mert ki lehet következtetni őket és a tudat alatti összeköt olyan vonalakat, ami nem tudatosodik. Álom esetén a tudat alatti felszabadul. Ilyenkor a tudatba is átemelődik néhány gondolat. És amikor bekövetkezik az esemény, akkor fogod fel, hogy erről álmodtál. De valóban ez nem irányított, és ritkán jön be az álom. Van, akinek jó érzéke van a dolgok végig gondolására, annak gyakrabban lehetnek ilyen álmai. Ha dolgozik ezen a képességén, jó probléma megoldó lehet belőle tudatos állapotban is.
6/10 anonim 

válasza:

Én is sokszor látom a jövőt.Vannak előre megírt dolgok.A szellemnek nincs tér és idő
8/10 anonim 

válasza:

Álmodok kiskorom óta.2 féleképpen látok az egyikre nem emlékszem amikor felkelek a másikra igen.Amelyikre nem emlékszem felkelés után azt csak felismerem dejavu szerűen amikor megtörténik hogy ezt már láttam.De ezeket kockáról látom.Amelyikre emlékezni szoktam azokat csak jelzésszerűen látom a jövőből.Nem kockáról kockára hogy mi fog történni.Úgy hívom jel jövő álom:)Pl:van egy nőstény macskánk.Volt kölyke ősszel.De megtaláltuk holtan egyik nap.Megölte a nyest valszeg.Mire aznap éjjel azt láttam hogy van mégegy kölyök és ugyanúgy néz ki.Erre mit látok másnap?Hogy ott ül a nőstényünk mellett egy másik ugyanolyan kiscica.De láttam az egyik ismerősömet hogy szakítani fog a bnőjével.2 hét múlva kb hallom szakítottak.Még ezzel a csajjal volt amikor már az utána következő nőjét láttam.Ő még nem is ismerte.Erre 8 hónap múlva szembejött vele az utcán.Lestem rendesen.Ezzel is láttam hogy szakítani fog.Úgy is lett.Ilyeneket.Amikor kockáról kockára látom azok általában lényegtelen dolgok:mint eszek vagy mondok vmit.A jel jövőset jobban komálom.Nem tom mért van így de ez van.Direkt nem tok jövőbe látni.De álomban sokszor láttam
9/10 anonim 

válasza:

Sehogy. Amit az ember álmodik, az vagy a félelmekből, vagy a vágyakból ered, ezek pedig előfordul, hogy valóra válnak később, az álomtól függetlenül.
10/10 anonim 

válasza:

Én is így vagyok mint az utolsó előtti.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!