Egyszer szeretnék pszichonauta lenni, de először elmerülnék az ezotériában. Részletek lent. //?
Nemrég kezdett el érdekelni az ezotéria, szeretném egy kicsit beleásni magam a témába. szeretnék fejlődni, hogy eljussak különféle meditációkig, majd esetleg addig, hogy képes legyek a pszichonautaságra. Hogy kezdjek neki? Milyen témákkal kezdjem? Ezelőtt egyáltalán nem foglalkoztam ilyenekkel, csak ami egy-egy beszélgetésből rámragadt, de az semmi. Materialistának és racionalistának vallottam magam, de rájöttem, hogy új felfedezéseket kell tennem magamban, az pedig így nem megy. Meg vagyok keresztelve, de a katolikus vallást nem gyakorlom és nem is értek vele egyet.
Tehát, kérdéshez visszatérve: Milyen olvasmányokat ajánlotok, esetleg kivel vegyem fel a kapcsolatot?
ilyen körökbe nem tudok eljárni, mert a családom nem nézné jó szemmel, és nem szeretnék feszültséget emiatt.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
google :) pontos meghatározás: "olyan személy, aki különféle
tudatmódosító technikákat használva, például
hallucinogén szerek segítségével, belső felfedező
utazásokat tesz saját pszichéjében.
A pszichonauták szerint az így megtapasztalt
spirituális élmények - helyesen feldolgozva - tartós
és pozitív hatással lehetnek a mindennapi életre"
a titok című szörnyedvényt felejtsd el. Agymosó amerikai cucc, ami sikeresen eladja magát azoknak, akik nem gondolkoznak. Bár van egy jó alapgondolata, az elsikkad közben.
Olvasd:
Richard Bach: Illúziók
A víz rejtett bölcsessége (Masaru Emoto)
Minél inkább tudományosabb alapon kezded a tanulást, annál könnyebb lesz majd elfogadnod a világ másik arcát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!